3a divisió FEF

El Vilafranca manté el to també a domicili

Superiors. El degà penedesenc s'aferma com la principal alternativa al lideratge del Peralada

El Peralada no es pot adormir perquè el Vilafranca espera a l'aguait. A l'altíssim llistó posat pel conjunt empordanès en aquest inici de lliga gairebé només està responent el Vilafranca que ahir va sumar la cinquena victòria del curs, la segona a domicili. El Cerdanyola, en canvi, va ser manifestament inferior i va acumular la tercera derrota consecutiva, aquest cop sí, merescuda. El gol de Josep Díez, rematant un córner, va condicionar tot el matx. Això i el domini vilafranquí que no va deixar apropar-se al seu rival a prop de la seva àrea durant el primer temps. El Cerdanyola només ho va poder fer a través d'Elhadji i a la segona part però el davanter Aday, en una combinació de Josu, va encarrilar el matx amb la segona diana (56'). A vint minuts per acabar, els de Toni Carrillo van escurçar distàncies amb una rematada d'Elhadji a centrada de Pitu però l'expulsió de Víctor Duran i la sentència d'Oscar en els darrers instants van fer impossible la remuntada local.

CERDANYOLA 1 VILAFRANCA 3

CERDANYOLA: Oliver, Pitu, Aitor Torres, Aitor Pérez (Rovira, 32), Victor Duran, Juli, Daisuke (Elhadji, 46), Valderas (Gueri, 60'), Collado, Oriol Molins i Jota. VILAFRANCA: Miguel Ramos, Fonta, Castillo, Medina, Victor Oribe, Bernat (Oscar, 68), Josu (Santi Triguero, 64), Díez, Aday (Jordi Oribe, 81), Via i Guzmán. GOLS: 0-1 (3') Díez. 0-2 (56') Aday. 1-2 (73') Elhadji. 1-3 (90') Oscar. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: al local Molins; als visitants Medina, Via i Triguero. T.V.: doble groga al local Víctor Duran (87') PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Municipal de les Fontetes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)