3a divisió FEF

El Figueres obté el primer triomf del curs contra el Manlleu

Necessitats. Els empordanesos es treuen l'espina i el Manlleu ja és cuer

El Figueres en va fer prou amb una bona arrencada per aconseguir la primera victòria del curs, contra el Manlleu, que segueix sense conèixer el triomf. Una gran assistència del juvenil Pep Chavarria que Ferrón va culminar amb una vaselina al primer toc va decidir un partit gris i amb moltes imprecisions, en què els dos equips van deixar veure la seva angoixa per evitar passar una setmana més sense guanyar. Un xut de Fredi (29'), que va refusar Bartrina amb una excel·lent intervenció, va ser la millor ocasió dels osonencs.

FIGUERES 1 MANLLEU 0

FIGUERES: Bartrina, Quimo, Ian Vila, Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Pep (Venzal, 60'), Bona, Ritxi (Maik Molist, 46') i Ferrón (Moha, 73'). MANLLEU: Aroca, Ot, Canal, Seuma, Martí (Aumatell, 76'), Fredi, Abde, Trulls (Uroz, 60'), Jandro (Ivan Fernández, 46'), Marc i Pol Coll. GOLS: 1-0 (6') Ferrón. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: als locals Bartrina i Romero; i als visitants Canal, Seuma, Martí i Fredi. T.V.: al local Venzal, per doble amonestació (89'). PÚBLIC: uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)