L'Europa no s'aixeca

El Santfeliuenc perdona. Els d'Andrés González deixen escapar el triomf amb tres ocasions fallides en el tram final de l'enfrontament

L'Europa continua bloquejat. Ahir, no només no va aconseguir la primera victòria de la temporada al camp del Santfeliuenc sinó que els locals van acabar amb la sensació que havien perdonat. El pal i la bona actuació de Boison van impedir la victòria dels d'Andrés González que, a poc a poc, continuen sumant. Tot i que l'Europa va començar dominant, el Santfeliuenc va colpejar primer. Una gran acció de Carles Tena per la banda dreta la va culminar Éric Pacheco amb un cop de cap amb trajectòria parabòlica. El gol va donar confiança als locals, que van tenir el domini de la pilota i no van deixar que l'Europa tornés a entrar en joc. Després de la represa, els d'Albert Poch van mirar de reaccionar pressionant amb més intensitat la sortida de pilota. I en el minut 64, va trobar l'empat quan Abel Rita va recollir una assistència de cap de Navarro. Després d'uns minuts en què l'Europa semblava recuperar el control, el Santfeliuenc es va fer amb les regnes i va assetjar Boison. En el minut 75, Patxi va rematar amb el cap una centrada a la base del pal i, poc després, Boison va salvar una jugada individual de Samiento (79'). Al final, també Patxi va desaprofitar, amb tot a favor, una jugada de Romo.

SANTFELIUENC 1 EUROPA 1

SANTFELIUENC: Toni Casamayor, Márquez, Éric Ruiz, Ortiz, Cuadras, Joserra, Maldonado (Sarmiento, 77') Fuentes, Zárate (Patxi, 71'), Tena i Éric Pacheco (Romo, 80'). EUROPA: Boison, Denis, Rojas, Alberto (Álex Cano, 69'), Joel Coch, Campoy, Fran Bea, Òscar Sielva (Gonzalo, 56'), Abel Rita, Xavi Civil i Navarro. GOLS: 1-0 (14') Pacheco. 1-1 (64') Abel Rita. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Al local Dani Ortiz, i als visitants Alberto, Denis i Gonzalo. PÚBLIC: Al voltant de 450 espectadors van acudir a Les Grases, amb notable presència de seguidors europeistes.