Un autogol (92') dóna un punt al Manlleu

Un golejador. Oriol Molins, autor del gol del Cerdanyola, va marcar l'1-1 a la seva porteria

CERDANYOLA 1 MANLLEU 1

CERDANYOLA: Avilés, Pitu, Víctor Durán, Dani Martí, Aitor Torres, Gueri (Dani Valderas, 73'), Juli, Oriol Molins, Jonathan Collado (Daisuke, 83'), Rovira (Jota, 66') i Elhadji. MANLLEU: Aroca, Ot, Canal, Abde, Mate, Fredi (Ivan Fernández, 18'), Seuma, Martí Soler (Marc Garcia, 72'), Pol Coll (Aleix Trulls, 64'), Aumatell i Uroz. GOLS: 1-0 (58') Oriol Molins. 1-1 (92') Oriol Molins, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: als locals Gueri i Elhadji, i als visitants Uroz, Marc García i el tècnic Miquel Muñoz. COMENTARI: El Cerdanyola i el Manlleu van empatar un partit marcat pels dos gols del local Oriol Molins, el primer, en el minut 58, a la porteria del Manlleu i el segon, en el minut 92, en la pròpia. El Cerdanyola va començar portant el pes i va tenir la primera bona ocasió, un xut d'Elhadji aturat per Aroca. El porter del Manlleu va tornar a estar encertat davant Elhadji més tard. El Manlleu va respondre amb un parell de xuts i alguna centrada perillosa. Els locals també van manar d'inici en la segona meitat i no van trigar a marcar: Elhadji va guanyar l'esquena a Ot i va servir la pilota en safata a Molins, que no va fallar. A mesura que s'apropava el final, el Manlleu va intensificar els atacs. Trulls va topar amb el pal abans que Molins s'introduís la pilota a la seva porteria.