2a divisió FEF

Oriol Alsina

“L'equip necessitava el triomf”

Minuts després de confirmar-se la victòria del seu equip, Oriol Alsina va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per valorar els tres punts aconseguits: “Hem estat molt bé contra un rival molt complicat i ben entrenat. A fora acumulaven tres victòries i cap derrota, i havien encaixat només una diana. Estic content per la victòria i perquè els meus jugadors s'ho mereixien”, comentava el tècnic del conjunt llagosterenc a la sala de premsa.

Alsina no va restar cap mèrit als seus futbolistes, que, novament, com ja va passar contra el Vila-real B i l'Atlètic Balears, van marcar dos gols en dos minuts brillants: “Ha passat tres vegades. En dos minuts hem fet dos gols, però la clau és avançar-nos. L'equip demostra que vol i la reacció ha estat bona”, deia.

Quan se li va preguntar si els tres punts anaven bé a l'equip sobretot psicològicament, Alsina ho tenia clar: “Guanyar sempre és positiu i puntuar també. És una injecció de moral. El fet de sumar els tres punts ha estat per mèrit nostre i no pas demèrit del rival”, concloïa.

DE MÈRIT

“Hem estat bé contra un rival complicat que no havia perdut cap partit a fora”

LA CLAU

“Avançar-nos ha estat important. La reacció de l'equip ha estat molt bona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.