2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

La qualitat fulmina l'Hospi

Qüestió de nivell. Els riberencs van caure contra un Hèrcules més efectiu i perden la condició d'invictes com a locals cinc partits després

L'Hospi va perdre el primer partit a casa aquesta temporada per culpa de l'efectivitat d'un Hèrcules que ha completat una setmana màgica amb dues victòries en la lliga i la classificació per als setzens de la copa dimecres passat. En un partit poc lluït, els de Tevenet van imposar la seva qualitat individual per superar un Hospi que amb prou feines va generar perill a la porteria de Chema. La primera meitat va estar marcada per un respecte excessiu que va impedir veure ocasions clares de gol fins al tram final: Albert Dalmau va posar a prova Víctor amb una canonada des de la frontal que el sentinella local va enviar a córner (37'). Paco Peña també ho va provar amb un llançament de falta que va marxar fora per poc (40'), però va ser l'Hospi el que va tenir l'ocasió més clara per avançar-se, quan Salinas no va encertar a resoldre, a porteria buida, un malentès de la defensa alacantina (44'). Després de la represa, els alacantins van apel·lar a l'efectivitat per resoldre el matx i instal·lar-se en zona de play-off. Un cop superada l'hora de partit, Nieto va protagonitzar una magnífica acció personal per la banda dreta, es va desfer de Benji i va assistir Javi Flores, que va afusellar Víctor (64'). L'Hospi, lluny de reaccionar, va veure com més tard els visitants sentenciaven amb un golàs de Miñano, que va etzibar un xut potent des d'uns 25 metres que després de picar el travesser va botar dins la porteria riberenca tot i les protestes locals (75'). El 0-2 va tancar un partit que l'Hèrcules va adormir amb constants pèrdues de temps que van impedir que l'Hospi se sentís capaç de ni tan sols escurçar la distància.

ELS VESTIDORS HÈRCULES 2 L'HOSPITALET 0

L'Hèrcules ha estat molt efectiu i, després, en els últims minuts, no han passat suficients coses
Ismael García
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
L'HOSPITALET: Víctor, Juste, Dani Fernández (Tabala, 78'), Selvas, Carlos López, Zamora, Teo (Walter, 20'), Benji (Rubén, 70'), Salinas, Porcar i Rubio. HÈRCULES: Chema, Dalmau, Peña, Fernando Román, Pol, Checa, Chechu, Juanma (Miñano, 60'), Berrocal, Salinas (Javi Flores, 46'; Omgba, 85') i Nieto. GOLS: 0-1 (64') Javi Flores. 0-2 (75') Miñano. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: al local Selvas. PÚBLIC: uns 450 espectadors.
Hem sabut madurar el partit, els canvis han rutllat i hem tingut encert en una setmana difícil
Luis García Tevenet
entrenador de l'hèrcules
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)