futbol català

3a divisió

L'Ascó s'oblida dels empats amb una victòria soferta

Obert. Amb el 2-1, el Cerdanyola va assetjar els verds, que van sentenciar en l'últim minut

CERDANYOLA 1 ASCÓ 3

ASCÓ: Sergio López, Riki, Argilaga, Héctor, Socías, Peke, Gòdia, Guiu (Jonatan, 76'), Masqué, Jordi Martí (Jean Marco, 84') i Bertomeu (Osado, 68'). CERDANYOLA: Carlos Avilés, Aitor Torres (Pitu, 78'), Victor Durán, Alex Torres, Dani Martí, Juli, Daisuke, Gueri (Collado, 63'), Elhadji, Oriol Molins (Ramon Rovira, 73') i Jota. GOLS: 1-0 (2') Guiu. 2-0 (13') Bertomeu, de penal. 2-1 (40') Elhadji. 3-1 (89') Peke. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: als locals Sergio López, Masqué i Osado; i als visitants Oliver, Carlos Avilés i Víctor Duran. COMENTARI: L'Ascó va posar fi a la tediosa ratxa d'empats –ja n'encadenava cinc– amb una soferta victòria contra un Cerdanyola batallador, que no li va posar les coses gens fàcils. I això que tot va començar de cara per als verds, que en el minut 2 es van avançar quan Guiu va caçar una pilota dins l'àrea i va batre Avilés amb una canonada. Deu minuts després va caure el segon gol, després que Bertomeu aprofités un penal comès pel porter visitant. Feia la sensació que el matx acabaria en golejada, però poc abans del descans Elhadji va aprofitar una errada defensiva de l'Ascó per plantar-se davant de Sergio López i superar-lo. Amb el 2-1, el Cerdanyola va assetjar l'àrea del conjunt verd, però sense gaire fortuna, i l'Ascó va acabar sentenciant en un contraatac culminat per Peke en el 89'.