El Manlleu encadena el tercer empat i segueix sense vèncer

Ho igualen. La Munta va avançar-se en el 61, però Trulls va fer l'1-1 deu minuts després

MUNTANYESA 1 MANLLEU 1

MANLLEU: Aroca, Ot, Mate (Ivan, 54'), Canal, Aumatell (Manel Sala, 61'), Seuma, Martí Soler (Pol Coll, 73'), Fredi, Abde, Trulls i Marc García. MUNTANYESA: Tato, Dani, Alberto García, Uri, Payan, Rubén, Toni Pérez, Pau, Diego (Santos, 79'), Pedro García i Montoro (Joel, 66'). GOLS: 0-1 (61') Alberto García. 1-1 (71') Trulls. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: als locals locals Ot i Seuma; i al visitant Rubén. COMENTARI: El Manlleu va encadenar contra la Muntanyesa el tercer empat i continuarà una setmana més en posicions de descens, ja que han passat deu jornades i encara no ha guanyat. Els de Miquel Muñoz van dur la iniciativa i van disposar de les millors ocasions per avançar-se en la primera part, però els va mancar aquell punt d'encert que fa falta davant una Munta que amb prou feines es va apropar a l'àrea d'Aroca. Després de la represa, però, qui va tenir l'eficàcia de cara va ser el conjunt de Nou Barris. En el 61', i en el tercer córner consecutiu, Alberto García va aprofitar el desencert defensiu local per obrir la llauna. Amb el 0-1 els de casa van continuar pressionant i van trobar la recompensa de l'empat deu minuts més tard, en una errada de la rereguarda en què Trulls va caçar una cessió de la defensa al porter amb el cap i va batre Tato fent passar la pilota per sota les seves cames. Aquest va ser el gol definitiu.