Territorial

futbol

Primera catalana

Sorpreses per començar

1a catalana. L'Almacelles i el Sant Cristòfor, dos equips que acaben de pujar, s'han col·locat en aquest inici de curs a la zona noble del grup 2

Amb onze equips separats per només cinc punts, el grup 2 ha començat com estava previst: amb alternances i igualtat a la zona alta. El que potser no s'esperava tant era veure l'EFAC Almacelles i el Sant Cristòfor entre els primers classificats.

Aprofitant l'inici irregular d'algun dels favorits, els de la Terra Ferma i els egarencs s'han situat segon i tercer, respectivament. “Estem treballant bé, però també podríem treballar bé i que els resultats no sortissin”, explica el tècnic del Sant Cristòfor, Òliver Ballabriga, conscient que la posició actual és circumstancial. “Som un equip jove i el nostre objectiu és salvar la categoria. Preparem cada partit per guanyar-lo, però sabem que la lògica diu que no aguantarem aquí, a dalt”, sentencia el tècnic del conjunt terrassenc, que està vivint una època dolça. El Sant Cristòfor va pujar al juny de segona catalana i després es va proclamar campió de la copa Catalunya amateur.

Uns quants quilòmetres al nord-oest, a Almacelles, també estan gaudint d'aquest inici de curs. Colíders, empatats a punts amb el Balaguer, els de David Giménez s'estan mostrant com un equip molt fiable. “Ja sabíem que seríem un equip competitiu, però potser no m'esperava estar tan amunt”, se sincera el tècnic, que coincideix amb el seu col·lega sobre la provisionalitat de la situació. “Intento que els meus jugadors no pensin en la classificació perquè tot està molt igualat; podríem ser vuitens i no seria estrany, els partits es decideixen per detalls”, conclou Giménez.

LES FRASES

Intento que els jugadors no es fixin en la taula; podríem ser vuitens i tampoc seria estrany
David Giménez
ENTRENADOR DE L'ALMACELLES
Preparem cada partit per guanyar-lo, però som conscients que la lògica diu que no estarem a dalt
Òliver Ballabriga
ENTRENADOR DEL SANT CRISTÒFOR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)