Girona

Futbol

Segona divisió A

Marc Carbó puja al tren

D'estrena. L'osonenc relleva David Serrano i es converteix en el tercer jugador del Peralada convocat per Pablo Machín en la lliga. Té 22 anys i és mig, però també pot fer de central

Tot i que només havia estat titular en un dels cinc primers partits de lliga del Peralada, Marc Carbó va ser un dels escollits per reforçar el Girona en el partit de copa Catalunya al Prat. El jugador de Manlleu, de 22 anys, va fer un bon partit jugant com a central, tot i que la seva posició més habitual és la de pivot al mig del camp. Carbó, que ja havia participat en diversos entrenaments del primer equip la temporada passada, va ser un dels citats per treballar regularment a les ordres de Machín arran de l'allau de baixes, i ahir es va endur una alegria immensa. L'exjugador del Farners va ser l'escollit per completar la convocatòria i va pujar ahir a la tarda al tren de Girona cap a Madrid, en la seva primera experiència en el futbol professional. L'osonenc relleva Serrano, convocat la setmana passada, i és el tercer jugador del Peralada cridat pel primer equip, després del carriler i del porter Gianni. “Pel fet de jugar a fora, i sense Eloi, creiem que ens pot anar millor Carbó que Serrano. A les bandes hi tenim més gent, i busquem l'equilibri”, va dir Machín. “Si el necessitem, en Marc tindrà la tranquil·litat i l'ofici suficient per ajudar l'equip”, va sentenciar el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)