Domini recompensat

Agònic. El Vilafranca domina clarament contra el Palamós, marca el gol de la victòria en el minut 92, i obre forat respecte del conjunt empordanès

El Vilafranca va fer ahir un pas en ferm per a les seves aspiracions ambicioses i va obtenir una victòria contra un rival directe, fet que li permet escapar-se al costat del Peralada i l'Olot. El triomf, això sí, no va arribar fins l'últim alè, quan els penedesencs jugaven amb un home menys. Els d'Ivan Moreno estan en estat de gràcia, i una falta executada de forma magistral per Josu (92') va dictar sentència. Abans, el quadre quadribarrat va dominar de forma aclaparadora el Palamós. De fet, en la primera acció del partit –en el segon 22–, Aday ja va obrir la llauna aprofitant la seva velocitat i una bona assistència de Víctor Oribe. Amb l'1-0 hi va haver un grapat d'ocasions vilafranquines per fer el segon gol, però, en canvi, el Palamós va trobar-se amb un penal clar d'Eric Via i Duran no va desaprofitar l'excel·lent oportunitat, i va marcar l'1-1 amb el qual es va arribar al descans. Després de la represa el control del Vilafranca va continuar, però en el 70 Medina va veure la segona groga i la tendència va canviar, ja que els visitants van començar a acaparar la pilota sense generar perill. Així, els de casa van tornar a avançar-se amb un xut ras i llunyà de Víctor Oribe (81'). Un gol neutralitzat quatre minuts després per Agi, que va aprofitar una badada defensiva. Semblava que el 2-2 seria definitiu, però llavors va arribar la falta que va decantar la balança.

ELS VESTIDORS PALAMÓS 2 VILAFRANCA 3

VILAFRANCA: Ramos, Fonta, Castillo, Medina, Víctor Oribe, Josu, Jordi Oribe (Santi Triguero, 62'), Josep Díez (Duran, 55'), Aday (Òscar, 78'), Eric Via i Guzman. PALAMÓS: Manzano, Sergio (Pimenter, 82'), Ayala, Barrera, Freixas, Guillem Cornellà, Marc Serramitja, Duran, Ivan (Agi, 52'), Herrera i Subirana. GOLS: 1-0 (1') Aday. 1-1 (17') Duran, de penal. 2-1 (81') Víctor Oribe. 2-2 (85') Agi. 2-3 (92') Josu. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: al locals Josep Díez i al visitant Duran. T.V.: al local Medina (70'), doble amonestació. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Som un conjunt molt lluitador; el Vilafranca mai no dóna un resultat per bo fins al final
Ivan Moreno
ENTRENADOR DEL VILAFRANCA
Hem estat dins del partit fins al final, però el Vilafranca ha estat superior i cal acceptar la derrota