3a divisió FEF

futbol català

tercera divisió

El Vilafranca perd l'estela del líder al camp del cuer

Primera victòria. El Sabadell B aconsegueix el primer triomf del curs gràcies al gol d'Aliaga després de la represa i a la feina defensiva

sabadell b 1 vilafranca 0

SABADELL B:Arnau, Diego, Gonzalo, Èric Pujol, Guillem, Víctor, Montero (Max, 72'), Lledó, Facu (Pol Gómez, 92'), Ñito i Aliaga (Casals, 89'). VILAFRANCA:Miguel Ramos, Fontanils (Oscar, 68'), Castillo, Víctor Oribe, Josu, Triguero, Josep Díez (Jordi Oribe, 54'), Aday, Via, Guzmán (Bernat, 84') i Duran. GOL:1-0 (48') Aliaga. ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Arnau, Diego, Víctor, Montero, Facu i Max; als visitants Miguel Ramos, Oscar, Guzman, Víctor Oribe i al tècnic Iván Moreno.T.V.:al local Ñito (92') i al visitant Josu (55'), tots dos per doble amonestació. PÚBLIC:250 espectadors al municipal d'Arrahona Merinals.

El Vilafranca es va deixar uns punts valuosíssims al camp del cuer, el Sabadell B, que fins ahir no havia guanyat cap partit. Els d'Ivan Moreno s'han quedat lleugerament descarrilats del tren que encapçalen el Peralada i l'Olot després de les exigents victòries dels dos equips gironins. Els arlequinats, en canvi, escurcen la distància amb la permanència, tot i que continuen a la cua de la taula.

En el primer temps, el Vilafranca va tenir dues ocasions clares. Arnau va aturar un xut des del mig del camp que va etzibar Víctor Oribe, salvat en la mateixa línia de gol. Posteriorment, una rematada de cap molt ajustada al pal també es va trobar amb la intervenció del porter del filial arlequinat. El Sabadell va respondre amb una pilota, rematada per Facu, que va anar a la fusta.

La segona meitat va estar clarament marcada per la diana d'Aliaga (48'). L'atacant va estar atent al refús de Miguel Ramos en un xut de Diego per avançar els arlequinats. Aleshores, el Vilafranca, que va patir poc després l'expulsió de Josu, va agafar les regnes del partit, però es va trobar amb la defensa vallesana. Només van insuflar perill a través de centrades tot i que en l'últim minut Triguero hauria pogut empatar si no hagués definit massa creuat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)