3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

L'Ascó venç clarament el Granollers i ja és quart

En ratxa. L'equip de la Ribera d'Ebre, que va guanyar gràcies a dos gols de Jordi Martí en la primera meitat i un de Peke en la segona, encadena onze jornades sense caure derrotat

ascó 3 granollers 0

ASCÓ:Sergio López, Riki, Argilaga, Héctor, Socías, Peke (Josep Ramon, 75'), Gòdia, Guiu, Gerard, Jordi Martí (Bertomeu, 35')) i Osado (Jean Marco, 56').GRANOLLERS:Víctor Colchero, Mur, Valls, Fran Fuentes, Font, Ramón Suárez, Alejandro, Héctor (Riki, 75'), Javi Sánchez, Carrillo (Cano, 60') i Español (Cristian, 56').GOLS:1-0 (16') Jordi Martí. 2-0 (29') Jordi Martí. 3-0 (62') Peke.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Gerard, Peke i Bertomeu, i al visitant Cano.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

L'Ascó continua amb la bona dinàmica –encadena onze partits sense perdre i en les últimes jornades s'ha apuntat a la mitjana anglesa, guanyar a casa i empatar a fora– i ahir, després de derrotar de manera clara el Granollers i aprofitar l'empat del Palamós a Manlleu, s'ha situat en zona de fase d'ascens.

L'equip de Santi Castillejo va ser el clar dominador del duel, malgrat que el Granollers va sortir amb força. Els locals, però, estaven ben posicionats i no va trigar a treure's la pressió del rival de sobre i a generar ocasions de gol fins que Jordi Martí va marcar l'1-0 (16'). Poc després, el porter Colchero va salvar el segon gol dels locals davant Argilaga i es va tornar a lluir per rebutjar el xut de Jordi Martí. A l'altra àrea, un xut d'Héctor va fer treballar Sergio López. Just abans de la mitja hora de joc, un inspirat Jordi Martí va fer el segon gol del seu equip amb un xut a l'escaire, impossible per al porter del Granollers (29'). El mateix Jordi Martí va ser substituït una mica més tard per una lesió muscular. Fins al descans, l'Ascó va disposar d'alguna ocasió més per marcar, amb un Granollers que havia quedat molt tocat pel segon gol dels locals.

L'Ascó i les lesions

En la segona meitat, el panorama no va canviar, amb l'Ascó dominant i el Granollers buscant retallar distàncies al contraatac, per bé que mai no va portar gaire perill. Era molt més verinós l'Ascó, que va continuar arribant a l'àrea dels vallesans. La mala notícia per a l'equip de Castillejo van ser, ahir, les lesions, ja que, a més de Jordi Martí, Osado també va haver de ser substituït per uns problemes físics. Aquest fet, però, no va restar potencial a l'Ascó, que no va trigar a fer el tercer gol i sentenciar el partit. Va ser un gran xut des de fora de l'àrea de Peke que va fer un estrany en la seva trajectòria i va sorprendre el porter Colchero. En l'última fase del partit, l'Ascó va disminuir la intensitat, cosa que va permetre al Granollers estirar-se una mica per buscar el gol de l'honor. Tot i això, l'Ascó va estar a punt d'aprofitar els espais que el seu rival li deixava en defensa per augmentar encara més el nombre de gols. Al final, però, l'equip de la Ribera d'Ebre ja no va tenir més encert i va tancar el partit amb un resultat que el situa entre els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)