El Palamós iguala fins a tres vegades els gols del Manlleu

L'empat, en el minut 93. Medina va donar un punt als visitants al final en un partit ofensiu

manlleu 3 Palamós 3

MANLLEU:Charly, Ot Bofill, Manu, Abde, Canal, Ivan Fernández, Aumatell (Roger Fortet, 88'), Seuma, Pol Coll, Fredi i Martí Soler (Cristian Martínez, 77').PALAMÓS:Manzano, Sergio, Ayala, Barrera (Herrera, 33') (Ivan García, 65'), Feixas, Cornellà, Serramitja, Agi, Moha (Medina, 74'), Duran i Subirana.GOLS:1-0 (10') Aumatell. 1-1 (25') Feixas, de penal. 2-1 (51') Fredi. 2-2 (59') Abde, en pròpia porteria. 3-2 (73') Fredi. 3-3 (93') Medina.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Abade, Ivan Fernández, Fredi i Soler, i als visitants Ayala, Agi i Medina.COMENTARI:El Manlleu no aprèn la lliçó i per segona setmana consecutiva va veure com s'escapaven dos punts en el temps afegit. Ahir va ser un gol en el minut 93 del Palamós, que va igualar tres vegades els avantatges dels locals. El partit va començar bé per als manlleuencs, que es van avançar mitjançant una centrada-xut d'Aumatell que va sorprendre Manzano. El Palamós no va trigar a empatar, en un penal d'Abde sobre Duran que va transformar Feixas. En la segona part, quan millor jugava el Palamós, va arribar el 2-1, en una jugada de Pol Coll rematada per Fredi. El Palamós va tornar a respondre amb rapidesa, amb un xut de Duran que va rebutjar malament Abde, dins la seva porteria. En un tram final amb ocasions per als dos equips, Fredi va tornar a avançar els locals i, en el temps afegit, Medina, sol, va fer el 3-3.