3a divisió FEF

Un duel de contrastos

3a divisió. La Jonquera i l'Olot disputen diumenge un partit que enfrontarà una de les millors defenses contra el millor atac. Els locals han sumat quatre punts dels últims 15 i els olotins 21 de 21

La Jonquera i l'Olot es veuran les cares diumenge en un duel carregat de contrastos (a les 16.30 h). Els dos equips arribaran al partit amb sensacions oposades, si bé cada un d'ells està firmant un inici de lliga brillant amb poques coses a reprovar. Els de l'Alt Empordà han aconseguit només una victòria en les darreres cinc jornades –han sumat quatre punts dels 15 possibles–, mentre que els de la Garrotxa estan en el millor moment de joc i de resultats després d'encadenar set triomfs. Els dos moments antagònics dels dos conjunts també queden reflectits en els números aconseguits. Els jonquerencs fan el pitjor atac de la competició (7 gols), però tenen la segona millor defensa (6), una línia que haurà de treballar de valent ja que s'enfrontarà al millor atac del grup cinquè (32 dianes). “Mai és un bon moment per jugar contra grans equips com el Peralada, el Vilafranca o l'Olot. Són equips de play-off amb futbolistes motivats i de qualitat”, diu un dels centrals de la Jonquera, Boran Minic, Botxi, conscient dels perills reals del contrincant. “Haurem d'estar molt alerta i utilitzar a la perfecció les nostres armes. No tenim cap mena de pressió, però sí que a casa ens obliguem una mica més”, hi afegeix Botxi, que espera un partit semblant al que van jugar contra el Peralada, també a les Forques (0-1). “Va ser un enfrontament tancat, amb poques ocasions molt clares. Sabem que l'Olot encaixa més gols que el Peralada i veurem si podem sumar algun punt, que ja seria benvingut”, sentencia Minic.

Paciència i saber atacar

Si bé la Jonquera posarà a prova la seva resistència i solidesa defensiva, l'Olot haurà de demostrar la pólvora que té com a bloc. “Durant la setmana en Ramon [Calderé] i la resta del cos tècnic ens han avisat dels perills i les fortaleses de la Jonquera. Hem d'atacar el millor possible i veure si podem aprofitar els seus punts dèbils, si és que en tenen”, explica el futbolista de l'Olot Èric Vilanova. “Defensivament també haurem d'estar concentrats per no encaixar, però si el partit és com previsiblement serà haurem de tenir paciència, atacar bé, estar fins i encertats”, avisa el mitjapunta del conjunt olotí, sabedor que els mitjos hauran de proveir de bones pilotes els atacants per tenir així més possibilitats de generar perill. L'atac de l'Olot es posarà a prova contra un mur que no ha encaixat mai més d'un gol en un partit.

ELS PROTAGONISTES

Haurem d'estar molt alerta i utilitzar a la perfecció les nostres armes. No tenim cap pressió
Boran Minic, ‘Botxi'
central de la Jonquera

SOLIDESA DEFENSIVA

Haurem de tenir paciència i atacar bé. S'haurà d'estar fi i tenir encert en atac i també en defensa
Èric Vilanova
mitjapunta de l'Olot

EL VALOR DELS GOLS

6
dianes
ha encaixat només la Jonquera en les catorze jornades disputades. L'Olot n'ha rebut catorze

REGISTRES OFENSIUS

2,71
punts
dóna a la Jonquera cada gol que ha fet; ha guanyat i ha perdut tots els partits per 1-0 o 0-1
32
L'Olot
és l'equip que més gols fa en el grup cinquè. Molt lluny de la Jonquera, que n'ha fet només set

Blázquez i Mamau, sancionats

Els dos entrenadors arribaran a l'enfrontament amb gairebé tota la plantilla. Pel que fa a la Jonquera, Axel Vizuete tindrà la baixa per lesió de la jove perla del planter Pep Vergara i de Mamau, per sanció –el mig va rebre en el darrer partit la cinquena targeta groga del curs–. El conjunt jonquerenc ha anat recuperant a poc a poc futbolistes que feia dies eren a la infermeria i, en aquest punt del curs, jugadors com Joan Pons, Ivan Ruiz, Bena, etc. ja tornen a estar disponibles

L'Olot arribarà al duel amb una única baixa, la del lateral dret de Besalú, Blázquez. El futbolista, per ordres del seu tècnic, Ramon Calderé, va forçar contra el Sabadell B la cinquena targeta groga de la campanya per estar net en els propers i decisius partits contra el Peralada i el Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)