Més respecte que bon futbol

Manen les defenses. El Palamós suma un punt en un duel marcat per l'equilibri contra un rival de la zona alta que va enllaçar el dotzè partit sense perdre

Palamós 0 ascó 0

PALAMÓS:Marc Solé; Sergio García, Barrera, Ayala, Subi; Agi, Jaume Duran, Guillem Cornellà, Serramitja (Lukic, 74'); Feixas (Pimentel, 82') i Marc Medina (Iván Garcia, 62').ASCÓ:Sergio López, Pato, Argilaga, Socias, Hèctor; Roigé (Bertomeu, 66'), Godia, Peke (Josep Ramon, 88'), Andreu Guiu; Jordi Martí i Sergi Masque (Barrufet, 84').ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:al local Cano i al visitant Pato.T.V.:cap.PÚBLIC:150 espectadors al Palamós-Costa Brava.

Emmarcat pel poc públic i el fort vent, el partit d'ahir entre dos dels capdavanters de tercera no passarà precisament a la història. El duel va ser ensopit i amb ben poques ocasions de gol, però al Palamós li va servir per sumar alguns aspectes positius. D'entrada, el jove porter Marc Solé va passar la revàlida a casa amb nota. També va servir per veure en acció l'australià Lukic; però el més important, per sumar un punt contra un rival que està cridat a lluitar pels primers llocs i que ahir va enllaçar el dotzè partit sense perdre. Els 23 punts que té ara el Palamós són els mateixos que va sumar en tota la primera volta de la passada temporada, quan encara falten quatre partits per arribar a l'equador de la lliga.

En la primera part, amb el vent a favor, el Palamós pràcticament no va lligar jugades d'atac contra un rival que es va defensar amb ordre i que, a mesura que passaven els minuts, es va anar estirant i va posar en dificultats la porteria palamosina. L'única ocasió local de la primera part va ser un xut d'Agi (13'), mentre que els visitants ho van provar amb un potent xut de Jordi Martí (28') que va resoldre el porter local amb una bona intervenció i amb un cop de cap d'aquest mateix jugador (31') que va tornar a aturar Marc Solé. L'ensurt més gran per als palamosins va arribar a pocs segons del descans, quan altre cop Jordi Martí va enviar un potent xut al pal quan ja es veia a venir el 0-1.

Segona part ensopida

En el segon acte, les ocasions de tots dos equips van ser pràcticament inexistents, tot i que va ser l'Ascó qui, amb el vent a favor, va dur la iniciativa en tot moment. El Palamós es va defensar amb molt d'ordre i això va fer que Marc Solé pràcticament no hagués d'enfrontar-se a situacions de perill importants. L'ocasió més clara de la segona part va arribar quan ja es jugava el temps afegit. Va ser un llançament de falta de Bertomeu que va superar la tanca defensiva i va sortir fora per molt poc. El partit ja no va donar per a més.

Ha estat un partit fred i soporífer, però el punt és bo. L'equip ha tingut molta personalitat en la segona part, amb el vent en contra
És molt positiu deixar la porteria a zero, i el treball defensiu i del porter ens ho han permès
Joan Mármol
entrenador del Palamós

Debut de l'australià Lucik

Fitxat a finals de setembre, ahir va arribar el debut d'Antony Lukic, un migcampista ofensiu de 20 anys d'edat que és australià tot i que té passaport croat. Lukic va saltar a la gespa en el minut 74 de partit en substitució de Marc Serramitja, però no va poder entrar gaire en joc en un moment en què el partit estava molt tancat.