L'Ascó manté la seva progressió i torna a la zona de ‘play-off'

En ratxa. El conjunt riberenc va vèncer el Sabadell B i encadena tretze jornades invicte

ASCÓ 2 SABADELL B 0

ASCÓ:Sergio López, Riki, Argilaga, Héctor, Socías, Peke (Gerard, 79'), Gòdia, Guiu (Jonathan, 74'), Masqué, Jordi Martí i Víctor Bertomeu (Barrufet, 60').SABADELL B:Aguilar, Diego (Sergio, 79'), Gonzalo, Adrián (Juncà, 89'), Guillem Pujol, Mendoza, Facu, Montero, Raigón, Ñito (Casals, 73') i Aliaga.GOLS:1-0 (53') Víctor Bertomeu, de penal. 2-0 (57') Peke.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:al local Víctor Bertomeu; i als visitants Adrián, Sergio, Raigón i Montero.COMENTARI:L'Ascó va encadenar ahir la tretzena jornada sense perdre i ho va fer de la millor manera: amb una victòria contra el Sabadell B que li permet recuperar el quart lloc. En un partit condicionat per l'estat del camp –poc practicable a causa dels aiguats– els riberencs van anar de menys a més. I és que el filial arlequinat va saltar al camp disposat a pressionar de valent l'equip de casa. Amb el pas dels minuts, però, el conjunt de Santi Castillejo va agafar les regnes del partit. En el primer temps, això sí, va mancar el punt d'encert necessari per obrir la llauna. Els dos gols arribarien després de la represa. L'Ascó va intensificar el domini i va avançar-se en el 53' gràcies a un gol de Víctor Bertomeu, que va transformar un penal comès sobre Jordi Martí. Quatre minuts després, gairebé sense temps que el Sabadell B país la garrotada, els de casa van sentenciar amb una canonada de Peke des de la frontal.