Territorial

Empat en un bon partit

Divisió d'honor juvenil

girona 0 mallorca 0

GIRONA:Alberto, Carles Puig, Guillem, Eloi, Damià, Pol Blai, Aleix Arenas (Alejandro, 89'), Eric Torres, Llorenç (Werich, 57'), Sergi (Caste, 85') i Marc Crespo (Rodrigo, 66').MALLORCA:Pocoví, Alpha, Sureda, Gayà, Adri, Gerardo, Plomer (Carrasco, 71'), Pablo, Fran Santos (Víctor, 84'), Alemu i Roberto.ÀRBITRE:Calderiña Pavón.T.G.:als locals Eric i Crespo; i al visitant Plomer.

El municipal de Vilablareix va viure ahir un bon partit entre el Girona i el Mallorca juvenil, un duel intens que tot i així va acabar sense gols. En la primera meitat el conjunt gironí va dominar i va disposar de les millors ocasions, però li va faltar encert en els últims metres, com també li va passar a l'equip balear en les dues o tres oportunitats que va tenir.

Després de la represa el Mallorca va fer un pas endavant i va tenir el 0-1 a tocar en una falta indirecta després d'una cessió que el porter Alberto va rebutjar providencialment. Poc després els visitants també van fregar el gol amb una rematada que es va estavellar al pal, mentre que el Girona es va dedicar amb el pas dels minuts a estar ben situat damunt del camp per evitar riscos majors. Al final el marcador no es va moure i el Girona que ja enllaça quatre partits sense perdre (8 punts dels últims 12).

LA DADA

4
partits
sense perdre acumula el Girona juvenil (vuit punts dels últims dotze possibles)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)