2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

No brillen però tampoc guanyen

Igualtat. El Lleida i el Sabadell empaten en un partit gris, ple de tensió per la situació classificatòria de tots dos

SABADELL 1 LLEIDA 1

SABADELL:Ezkieta; Jordan Sánchez, Viale, Manu Torres, Verdú; Adri Díaz, Jordi López (Yeray, 74'), Clausí (Txomin Barcina, 46'); Migue, Ian González i Franquesa (Jordan Gaspar, 46').LLEIDA:Campos; Rubio, Andriu, Max, Quintillà; Valiente, Indiano, Fran Moreno (Cristian Gómez, 88'); Cristian Fernández, Guillem Martí (Arnau, 64') i Doncel (Christian Alfonso, 77').GOLS:0-1 (21') Fran Moreno. 1-1 (55') Txomin Barcina.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:al local Viale; als visitants Valiente, Andriu.PÚBLIC:1.790 espectadors a la Nova Creu Alta.

La part baixa és un mal negoci per a tothom, però sobretot per als equips amb objectius grandiloqüents. El Sabadell i el Lleida són dos equips amb l'objectiu de jugar la promoció d'ascens, però de moment estan lluitant per la permanència. Ahir tots dos van donar una mostra de per què s'hi troben: estan paralitzats per la tensió. Cap dels dos es va espolsar el nerviosisme i van acabar signant un empat en un xoc trist, amb molt poca proposta. Els blaus van marxar contents perquè són més conscients de la seva misèria classificatòria i van plantejar un partit a no perdre; els arlequinats, en canvi, van demostrar incapacitat a l'hora de proposar i es van haver de conformar amb l'empat.

El Lleida es va parapetar defensivament des d'un principi, esperant la seva oportunitat. La va tenir i no va fallar en una ocasió iniciada per Quintillà per la banda esquerra, que va passar també per la banda dreta fins que Fran Moreno la va empènyer des de dins l'àrea. A partir d'aquí, el Sabadell es va paralitzar i va ser incapaç de generar joc per als seus jugadors atacants. A més, a aquesta ansietat s'hi va afegir la que el públic de la Creu Alta hi va insuflar amb xiulets cap al seu equip.

En el segon temps, el Lleida es va trobar més incòmode i el doble canvi arlequinat va donar resultat. Txomin Barcina, que va entrar al descans, va marcar un golàs en un xut creuat. A partir d'aquí, el partit va embogir i tots dos es podrien haver endut el xoc: els de Siviero amb un xut al travesser de Valiente (79') i els de Solivelles en un xut de Gaspar, amb tot a favor, que va aturar Campos amb els peus.

Hem sortit bé, però el gol ens ha afectat molt. El tram final ja ha estat una ruleta russa
José Solivelles
entrenador del sabadell
Per la situació en la qual estem, estic satisfet per la imatge i l'esforç que hem demostrat
Gustavo Siviero
entrenador del lleida

El Lleida talla una ratxa de tres derrotes seguides

El conjunt blau arribava molt afectat al partit de la Nova Creu Alta: penúltim classificat i havent caigut derrotat en els tres últims partits. L'amenaça de molts canvis en la plantilla en el mercat d'hivern ha sobrevolat la plantilla del Lleida durant aquesta setmana i, per tot plegat, Gustavo Siviero es va mostrar content després de l'empat d'ahir: “Veníem d'una situació molt complicada. L'empat és un bon punt de partida per començar a sumar de tres en tres”, va dir l'entrenador argentí, justificant el plantejament de partit que va fer, clarament defensiu: “Fins i tot si la fortuna ens hagués acompanyat, ens hauríem pogut endur els tres punts. El joc ha estat per estar il·lusionat i per tornar a començar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)