Victòria de reconciliació

Solvents. El Palamós es retroba amb el triomf al camp de la Verneda en un partit molt seriós en defensa i efectiu en atac. Marc Medina i Agi, amb dos gols, van ser els artífexs dels tres punts

júpiter 1 palamós 3

JÚPITER:Andrés Díez, Adrià (Jacobo, 82'), Julen, Sergi Pérez, Mateu, Prieto (Roger, 24'), Darbra (Blasco, 75'), Vives, Uroz, Ángel i Prat.PALAMÓS:Marc Solé, Sergio García, Cano, Ayala, Subi, Cornellà, Jaume Duran (Ivan García, 59'), Serramitja, Aleix Feixas (Biel Gasca, 82'), Agi i Marc Medina (Pimentel, 77').GOLS:0-1 (11') Medina. 0-2 (23') Agi. 1-2 (44') Darbra. 1-3 (56') Agi..ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:als locals Vives, Julen; als visitants Agi i Iván.PÚBLIC:250 espectadors.

Després de quatre partits sense sumar els tres punts, en què el Palamós havia sumat dues derrotes i dos empats, el degà es va retrobar ahir amb la victòria al camp del Júpiter en un partit molt seriós defensivament, pràctic i sobretot, molt efectiu.

Els primers minuts van ser de domini local, tot i que el Palamós va saber aprofitar una de les primeres accions a pilota aturada per marcar. Un servei de cantonada en el minut 9 va ser rematat perfectament amb el cap per Marc Medina a la frontal de l'àrea petita i va acabar a la xarxa. Amb el marcador en contra, el Júpiter va prémer més l'accelerador i, primer, una bona intervenció del porter Marc Solé i, després, el pal, en una bona rematada del local Joan Vives, van salvar el Palamós de l'empat.

L'efectivitat palamosina es va demostrar en el minut 23', quan Agi va aconseguir el 0-2. Una pilota lluitada en l'extrem va ser per al jugador palamosí, que es va desfer d'un rival i amb un xut creuat entre les cames d'un defensa va ampliar l'avantatge. Amb dos gols de diferència, el Palamós es va posar la roba de treball per espolsar-se del damunt les accions ofensives del Júpiter. En els darrers minuts del primer temps dues bones intervencions del jove porter Marc Solé (42' i 43') van tornar a salvar els palamosins d'encaixar un gol. Però el porter no va poder fer res en el darrer minut de la primera part quan Julen, en una rematada de cap lliure de marca, va fer l'1-2.

Amb el gol, dels anomenats psicològics, el Júpiter va tornar a estar dins del partit en la represa, però això no va fer tremolar l'ordre i el bon joc dels palamosins en els primers minuts del segon temps. Bona prova d'això va ser que, abans de l'hora de partit (56'), els de Joan Mármol van aconseguir l'1-3 amb un gran gol d'un inspirat Agi Dembelley, que va firmar el seu primer doblet amb la samarreta del Palamós. Amb el partit de cara, el Palamós no va canviar el guió: es va defensar amb ordre i no va patir davant les envestides del Júpiter. A més, al contraatac, va disposar d'ocasions per acabar golejant els barcelonins, però el marcador ja no es va moure més.

Estic molt content pel treball que ha fet l'equip, que s'ha merescut el triomf. Aquest grup està demostrant dia a dia la seva vàlua
Amb aquest triomf apartem la pitjor crisi, però el nostre objectiu continua sent la salvació
Joan Mármol
entrenador del palamós

La Verneda, camp talismà per al Palamós

La victòria del Palamós d'ahir va ser la tercera a domicili aquesta temporada –ho havia fet a Cerdanyola (2-3) i a la Jonquera (0-1)–. A més, la va aconseguir a un estadi molt propici per als interessos del degà, i és que, de les vuit vegades que l'ha visitat, només s'ha quedat sense sumar en una ocasió –4 victòries, 3 empats i 1 derrota–. L'any passat els palamosins també van sumar el triomf gràcies a un golàs de xilena de Feixas (1-2).