Territorial

El Lloret goleja en una gran demostració de força

1a catalana. Els d'Edu Urdiales no van deixar cap opció a l'equip de Montgat

LLORET 4 FP HERMES 0

LLORET:Tuscà, Juanpi, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí (Jordi Valls, 76'), Majó, Romero (Aniol, 61'), Aparicio, Carlos Gómez (Portavella, 69'), Adrián Expósito (Chino, 76') i Peti (Roger Mora, 61').FP HERMES:Yan Carlo, Rachid (Franco, 65'), Dowi, Cifuentes, Djibi (Benito, 46'), Negro (Vergès, 46'), Garrido, Manu, Guaje (Arnau, 65'), Aiham i Pozzo (Cristian, 46').GOLS:1-0 (25') Peti. 2-0 (36') Majó. 3-0 (38') Carlos Gómez. 4-0 (48') Peti.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:als locals Majó i Romero.COMENTARI:El Lloret feia tres jornades que no guanyava, però ahir va oferir una demostració de força contra l'Hermes (4-0) que li permet situar-se a la tercera posició. El partit va tenir una intensitat vibrant des del primer minut, però el desequilibri el va posar l'efectivitat que van tenir els selvatans. Peti, Majó i Carlos Gómez van ser els encarregats de certificar deu minuts gloriosos i situar el 3-0 abans del descans. En la represa (48'), el 4-0 de Peti en un contraatac va matar el partit.