2a divisió FEF

L'assalt a la Terra Ferma

2a divisió B. El Llagostera visita el Camp d'Esports de Lleida amb el desig de vèncer després d'una ratxa de quatre jornades de lliga sense fer-ho

El Llagostera es desplaça fins a la Terra Ferma per jugar el partit avançat de la dissetena jornada de lliga contra el Lleida Esportiu (a les 20.00 h). El conjunt gironí no passa el millor moment i encadena quatre jornades sense conèixer la victòria –ha sumat dos punts dels darrers dotze possibles–, un fet que ha frenat en sec les aspiracions llagosterenques d'enllaçar amb la part alta de la classificació i que, per contra, l'ha obligat a mirar la zona baixa –són a sis punts de les posicions de play-off d'ascens, però només a tres del descens directe–. “L'equip s'entrena bé i el grup està motivat. Estem recuperant jugadors i Vivancos, Rafa Jordà i Diego acumularan més minuts per créixer. Sabem que tenim marge de millora, però hem de demostra-ho damunt del camp”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

Dos aspirants tocats

A priori, per diversos fets com el potencial de les plantilles, els pressupostos i les ambicions de cada un, el Lleida Esportiu i el Llagostera són considerats dos dels múltiples aspirants a lluitar per ser a la zona alta de la taula. En aquests moments, però, els dos equips estan immersos en problemes esportius, i en el cas dels lleidatans, institucionals –el club manté un litigi amb les penyes i, tot i que ambdues parts estan dialogant i s'ha refredat el conflicte, l'entitat va arribar a impedir el pas a l'estadi als penyistes–.

El Lleida, dirigit per Gustavo Siviero, està en descens directe (divuitè) després de sumar només quinze punts dels 48 possibles en les setze jornades disputades fins ara. “Hem vist diversos vídeos del Lleida i, pel que fa a joc, passen un bon moment. Van ser superiors en diverses fases del matx contra el Barça B i contra el Sabadell també. Tenen jugadors d'àmplia experiència, volen la pilota i a casa intenten dominar. Serà un partit complicat ja que la classificació del Lleida no es correspon amb el nivell mostrat”, diu Alsina, que hi afegeix: “La plantilla del Lleida és potent i segur que al final del curs estaran lluitant per llocs més elevats. En atac tenen jugadors perillosos i unes bandes amb velocitat ben secundades per laterals amb projecció que poden generar problemes.”

Un greu contratemps

El Llagostera ha sabut aquesta setmana que el seu central titular, Rodri, es perdrà probablement el que queda de temporada, una molt mala notícia que limita l'eix central de la defensa. Alsina apostarà per Samu San José i Diego Jiménez a l'onze –són els únics centrals de la primera plantilla– i creuarà els dits per tal que tots dos es consolidin com a parella abans de fer el pas i incorporar un nou defensor que aporti competència i pugui donar descans als dos actuals integrants en la posició de central. “És un contratemps important. En Rodri era l'amo de la defensa, un home implicat. Li desitgem que es recuperi i que torni encara més fort”, sentencia el tècnic d'Arenys de Mar, que, això sí, tindrà la resta de la plantilla en òptimes condicions.

LA PRÈVIA

Vam fer un bon partit però no vam aconseguir un bon resultat. Intentarem imposar-nos a un bon rival amb urgències
Gustavo Siviero
entrenador del lleida esportiu
Tenen jugadors d'àmplia experiència, volen la pilota i a casa intenten dominar
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
La plantilla del Lleida és potent i segur que al final del curs estarà lluitant per llocs més elevats. En atac tenen jugadors perillosos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)