3a divisió FEF

La Jonquera fitxa Ismael

3a divisió. El conjunt fronterer incorpora el davanter de nacionalitat francesa de 23 anys, que està en espera de rebre el ‘transfer'

La Jonquera enllaça quatre derrotes per la mínima i sense veure porteria. És per això que l'equip fronterer busca gol, i si bé la setmana passada va fitxar Juanpi (el davanter ja va debutar al camp del Manlleu 1-0), ara ha incorporat Ismael Lassana, atacant de 23 anys que prové del futbol amateur francès.

Ismael ja feia uns dies que estava a prova amb la Jonquera i ha acabat convencent l'entrenador, Axel Vizuete, content d'acumular més pólvora al seu equip (la Jonquera és l'equip menys golejador del campionat, amb només 7 gols en 16 partits). Tot i que l'acord entre el jugador francès i el club és total, el debut d'Ismael amb la Jonquera es podria demorar fins a la setmana vinent, ja que encara no té el transfer. Així doncs, sembla improbable que l'atacant estigui disponible demà contra l'Ascó (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)