2a divisió FEF

La plantilla del Gavà veu la llum al final del túnel

2a divisió B. Els jugadors han rebut dues de les quatre mensualitats que el club els devia i confien que la setmana que ve es liquidin tots els deutes

Sembla que els problemes econòmics al Gavà comencen a solucionar-se. Ahir mateix el club va fer una transferència a tots els jugadors i tothom ha cobrat ja dues de les quatre mensualitats que hi havia pendents. A més a més, tenen la promesa que la setmana que ve l'entitat farà efectiu el pagament de les dues mensualitats que falten.

El partit que jugarà avui el conjunt blaugrana contra l'Espanyol B (ciutat esportiva Dani Jarque, 18.30 h) arriba en un moment de més tranquil·litat després de mesos molt tumultuosos. Els diversos impagaments, la sortida del tècnic Juanma Pons i el fet que l'actual entrenador, Óscar Mena, no es pogués asseure a la banqueta durant dotze partits perquè no tenia la fitxa tramitada han enrarit el clima al club, tot i que l'equip es mou en una dinàmica prou acceptable (quinzens amb 18 punts).

Els diners, procedents dels diferents inversors arribats en teoria per mitjà del futur nou propietari –Hugo Grgona–, han acabat arribant abans d'un partit decisiu per a la permanència. L'Espanyol B està en descens (dissetè classificat amb 16 punts).

ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Pipa, Lluís, Antonio Cristian, Sòria, Iago, Manchón, Borja, Álex López, Rufo i Bermejo.
Baixes:
Puado (lesió), Melendo i Aarón (primer equip)
GAVÀ
Alineació:
Craviotto; Joel, Jordi César, Mario, Camps; Peque, Pla, Reche, Herrera, Boris i Sascha.
Baixes:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)