3a divisió FEF

“El Peralada és casa meva”

3a divisió. Sergi Mateo es retrobarà aquest diumenge amb el club en què va jugar vuit temporades i del qual guarda un gran record

El Peralada rebrà demà la visita del Manlleu (17 h) disposat a retrobar-se amb la victòria (els d'Arnau Sala acaben de perdre contra el Vilafranca [2-3] i d'empatar a Olot [1-1]). Pel que fa al rival, el Manlleu arribarà al duel en el seu millor moment (els osonencs han sumat 11 punts dels últims 15) i amb un jugador a la plantilla a qui a Peralada tenen molta estima. Es tracta de Sergi Mateo, Mate, que a l'estiu va tancar una etapa de vuit temporades al club xampanyer.

“Per a mi serà un partit molt especial, el Peralada és casa meva, és la meva família, i em fa molta il·lusió retrobar-me amb la gent d'allà. A l'estiu, tot i l'acord de filiació amb el Girona, jo ja tenia decidit que la meva etapa allà s'havia acabat, perquè ja tirava més cap a la meva professió i havia de trobar alguna cosa més a prop d'on visc [Olot]”, explica el lateral garrotxí, de 30 anys, que també és el nutricionista del Girona FC. Sobre el partit contra el Peralada, Mate té molt clar quin equip es trobaran: “Nosaltres estem en un bon moment, però som conscients que anem a un dels camps més difícils, és un gran equip.”

EL PROTAGONISTA

Per a mi serà un partit molt especial, em fa molta il·lusió retrobar-me amb la gent d'allà
Sergi Mateo, Mate
lateral del manlleu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)