Reus

Un rival enganyós

Reus. El Còrdova, que visita demà els roig-i-negres, és a prop de la zona de descens, però és perillós a fora i té un nou tècnic que ja ha guanyat

El Còrdova és un dels molts rivals d'entitat que té aquesta temporada el Reus, i s'enfrontarà als roig-i-negres en una situació inesperada abans de començar la temporada, és a dir, més mal classificat. L'equip andalús, amb passat recent a primera divisió, partia com a candidat a lluitar per l'ascens, i segurament per això la paciència amb el tècnic, José Luis Oltra, s'ha acabat abans d'hora. Després d'encadenar el cap de setmana passat la novena jornada sense guanyar, que l'ha portat fins a la setzena posició, a només dos punts de la zona de descens, Oltra va ser destituït i dimarts es va fer oficial que el fins ara tècnic del filial, el barceloní Luis Carrión –exjugador, entre d'altres, del Barça B, el Gavà i el Nàstic i exentrenador de l'Espanyol femení–, és el seu substitut. L'endemà Carrión ja va debutar en el partit de copa contra tot un equip de primera divisió, el Màlaga, i ho va fer amb victòria (2-0).

Per tant, el Còrdova arribarà demà al municipal reusenc reactivat moralment per la victòria de dimecres i amb l'al·licient que per a qualsevol equip suposa un canvi a la banqueta. A més, malgrat els mals resultats, el Còrdova és un equip perillós a camp contrari, on només ha perdut dos partits, i només un en els sis últims desplaçaments. El Còrdova és la viva mostra de la igualtat d'una categoria en què els favorits també pateixen i en què, d'altra banda, les distàncies són curtes. Si bé l'equip andalús és a prop de la zona de descens, també és cert que té les places de fase d'ascens a només tres punts.

El Reus, que ha fet de la humilitat i la regularitat les seves principals banderes, no es refia gens ni mica del Còrdova i afrontarà el partit amb l'habitual barreja de prudència i ambició. En principi, Natxo González només tindrà la baixa del lesionat Vitor i, si tot va bé, futbolistes com ara Máyor i Melli, amb problemes físics últimament, estaran a punt.

DESTITUCIÓ RECENT

Luis Carrión va rellevar dimarts Oltra i dimecres va vèncer el Màlaga en la copa

La meitat dels 50 punts, a tocar

La xifra que es marquen tots els equips que, com el Reus, tenen la permanència com a objectiu són els 50 punts, els que a final de temporada garanteixen la salvació. L'equip roig-i-negre, amb només setze jornades, ja en té 24, de manera que és a només un empat de la meitat dels punts proposats, quan falten encara cinc partits per arribar a l'equador de la competició. Després de rebre el Còrdova, el Reus té un compromís de nivell contra l'altre equip revelació, el Sevilla Atlético, que ocupa la segona posició malgrat que, com els reusencs, prové de segona B. Tot seguit, el Reus jugarà al seu estadi contra l'Elx, situat de moment a les portes de la zona alta. Ja el 2017, l'equip roig-i-negre jugarà al camp del Valladolid i tancarà la primera volta a casa contra l'Almeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.