2a divisió FEF

El Lleida respira remuntant

2a divisió B. El conjunt lleidatà, que en el minut 80 perdia 0-1, aconsegueix capgirar el resultat després d'un segon temps amb més domini i polèmica final pel penal de la victòria

LLEIDA 2 LLAGOSTERA 1

LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Oscar Rubio, Max, Andriu, Quintillà (Christian Alfonso, 46'), Valiente (Guillem Martí, 67'), Arnau Tobella, Indiano, Cristian Fernández (Cristian Gómez, 46'), Doncel i Fran Moreno.LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Diego, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Albarrán, 59'), Rubén Martínez, Marc Fernández (Rafa Jordà, 83'), Colorado (Robert Simón, 74') i Manel Martínez.GOLS:0-1 (48') Manel Martínez. 1-1 (80') Guillem Martí. 2-1 (90') Christian Alfonso, de penal.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:als locals Fran Moreno, Quintillà), Oscar Rubio, Guillem Martí i Christian Alfonso; als visitants Colorado, Moragón i Valentín.T.V.:cap.

El Lleida va evitar l'enèsim drama a casa signant la primera victòria en sis partits i sortint, momentàniament, del descens directe. Ho va fer de la manera més dramàtica possible: de penal i en l'últim minut. En condicions normals, el Llagostera, que ha tornat a perdre una gran oportunitat de deixar de mirar cap a baix, s'hauria endut el partit. Però la falta de punteria dels d'Oriol Alsina i el destí final d'un partit que dominaven per 0-1 en el minut 80, van deixar el triomf al Camp d'Esports.

El Llagostera va ser millor en el primer temps. Els d'Oriol Alsina van disposar de tres grans ocasions per marxar amb avantatge en el marcador. L'oportunitat més clara va ser de Colorado, cedida per Manel Martínez, que va obligar el porter local Álvaro Campos a intervenir.

Gol i reacció

En el segon temps, els de la Costa Brava van aprofitar els problemes del Lleida defensant l'estratègia i es van avançar en un servei de cantonada rematat per Manel. Els dos canvis que havia fet en el descans Gustavo Siviero (va fer entrar Alfonso i Gómez) no van servir de res, perquè la diana va deixar estabornit l'equip de la Terra Ferma.

Al final, els blaus van haver d'apel·lar a la lògica empenta que dóna la derrota. I van obtenir el premi. A deu minuts per acabar, una jugada de Doncel va servir per assistir Guillem Martí en el gol de l'empat. I en el minut 90 una jugada amb molta polèmica perquè procedia d'unes mans, segons l'àrbitre involuntàries, d'un atacant, va significar el penal de la victòria per al Lleida.

ELS VESTIDORS

Ha estat un alliberament. No sé si mereixíem guanyar, però hem cregut fins al final i ens hem endut el premi en l'últim instant
La victòria és glòria per a nosaltres. Dono l'enhorabona als futbolistes, s'ho mereixen
Gustavo Siviero
entrenador del lleida
Trobo injust com s'ha produït el segon gol. Primer se l'endú amb la mà i després no fem penal
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)