2a divisió FEF

Boris és la diferència

2a divisió B. Un doblet del pitxitxi de la competició allunya el Gavà de la zona de descens i deixa tocat un Espanyol B que va haver de jugar 75 minuts amb un home menys

ESPANYOL B 1 GAVÀ 2

ESPANYOL B:Andrés, Pipa, Soria (Marc Navarro, 73'), Antonio Cristian, Lluís, Álex López, Rufo, Borja, Bermejo, Pibe (Russo, 89') i Rivas (Cristo, 63).GAVÀ:Craviotto, Joel, Héctor, Mario, Jordi, Reche (David Jiménez, 61'), Nico Kata, Pla (Losada, 77'), Sascha, Boris (Peque, 86') i Cristian Herrera.GOLS:0-1 (14') Boris, de penal. 1-1 (79') Cristo. 1-2 (81') Boris.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Rufo, Soria; als visitants Mario, Pla, Nico Kata, Joel i Losada.T.V.:al local Lluís (13') per vermella directa.PÚBLIC:800 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Entre els equips que lluiten per la permanència, qui té un bon golejador acaba sortint-ne airós. El Gavà, que les ha passat de tots els colors en aquest inici de temporada amb un embolic institucional històric, està en una situació prou còmoda en la taula gràcies a Boris Garrós. Ahir, en un duel d'equips de la part baixa, el davanter barceloní va ser la diferència, amb un doblet. El duel va ser igualat i fins i tot l'Espanyol B va tenir molts minuts de domini, però mentre que els blanc-i-blaus han perdut el seu davanter referència, Marc Gual (6 gols en 13 partits), el Gavà, manté Boris (13 en 17), tot i que el vol més de mitja lliga.

Una jugada després d'un quart d'hora de joc va canviar totes les previsions possibles del partit. Boris es va buscar la vida dins l'àrea després d'una recuperació de l'equip al mig del camp i va caure dins l'àrea. L'àrbitre va assenyalar penal i expulsió del central local Lluís López. El barceloní no va fallar des dels onze metres i tots dos equips van haver de reformular el seu plantejament. Els blaugrana menys, perquè van cedir tot el protagonisme als blanc-i-blaus, i això va ser aprofitat per l'equip de Gallego per apropar-se a Craviotto.

Un pal

L'Espanyol en molts moments no va deixar que el Gavà sortís amb la pilota i va gaudir de dues ocasions. Sòria va estavellar un xut al travesser i Rivas es va quedar a uns centímetres de rematar una centrada servida per Pipa. Els d'Óscar Mena també van tenir tímides ocasions, especialment amb contraatacs aprofitant la velocitat per les bandes, amb Cristian Herrera i David Jiménez, però amb prou feines van fer actuar a Andrés.

El segon temps va continuar amb la mateixa dinàmica que el primer: l'Espanyol B gaudia de la possessió, cedida pel seu rival, però amb la diferència que va disposar d'ocasions menys clares: tan sols va tenir un gol anul·lat a Rufo només començar el segon temps.

Però quan quedaven deu minuts per acabar, els de Gallego van fer l'empat amb una acció per la banda que Cristo va rematar a gol dins de l'àrea. Dos minuts després, però, va tornar a aparèixer el golejador del Gavà: Boris va ser oportú de nou i va culminar una centrada per fer el gol de la victòria.