Reus

Moment de picar alt

Reus. El conjunt roig-i-negre, esperonat pels darrers resultats i per la imatge de l'equip, rep un Còrdova amb urgències amb l'objectiu d'aconseguir tres punts que el consolidin a dalt

De mica en mica, s'acosta el final de la primera volta i el Reus es va afermant a la zona noble de la classificació. El conjunt roig-i-negre, amb resultats de prestigi com l'empat a La Romareda i la victòria contra el Nàstic, ha passat de ser la revelació de l'inici de lliga a ser un dels blocs a vigilar de prop. Els pupils de Natxo González són quarts per mèrits propis, i els horitzons són grandiloqüents. Cal pensar a consolidar-se a la zona de play-off. Sense oblidar d'on es ve, això sí. En tot cas, si els del Baix Camp volen perpetuar la seva presència a la part alta de la classificació, han de seguir aconseguint bons resultats. Avui en buscaran un contra un rival tan necessitat com imprevisible: el Còrdova.

El conjunt andalús encadena nou jornades sense guanyar, fet que ha costat el càrrec a José Luis Oltra. Aquesta dinàmica ha dut l'equip de la zona d'ascens a situar-se a només 2 punts de les places de descens, per la qual cosa el Còrdova jugarà amb l'ansietat de qui necessita sumar com sigui. Tot i que la situació anímica dels dos equips és gairebé oposada, el rival del Reus, dirigit ara pel català Luis Carrión, es va reactivar moralment dimecres passat en imposar-se al Màlaga en el partit de copa (2-0), el dia en què Carrión, fins ara entrenador del segon equip, va debutar a la banqueta. El fet que hi hagi hagut un relleu al capdavant de l'equip, precisament, és el que més preocupa Natxo González amb vista al partit d'avui. “Un canvi d'entrenador sempre és un problema, ja que tu tens informació de partits anteriors. Això inquieta i genera incertesa, però estarem a l'expectativa i ens haurem d'adaptar també al que trobem”, va afirmar el tècnic de l'equip roig-i-negre en la prèvia.

Si el factor sorpresa és el principal argument que té ara per ara del Còrdova, el del Reus és la seva faceta camaleònica. Ho va advertir Carrión: “No és casualitat que el rival estigui on està, perquè és un molt bon equip, que treballa bé i que té diversos registres. Nosaltres hem d'intentar jugar la major part del partit al seu camp.”

L'AVANTMATX

Ens inquieta el fet que hagin canviat d'entrenador, ja que això els fa més imprevisibles
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus domina molts registres. Hem d'intentar jugar la major part del partit al seu camp
Luis Carrión
ENTRENADOR DEL CÒRDOVA

Natxo, amb múltiples alternatives

El pas de les jornades ha permès al Reus anar recuperant jugadors lesionats. Així, Natxo González tindrà només la baixa de Vítor, que continua recuperant-se dels seus problemes. Una de les principals incògnites amb vista al partit d'avui, doncs, serà saber qui ocuparà l'eix de la defensa, ja que l'entrenador té els quatre centrals disponibles. En els últims dos partits ho han fet Babic i Pichu Atienza, i caldrà veure si Natxo li dóna continuïtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)