Nàstic

futbol

nàstic

El Nàstic ensopega al Carlos Tartiere i torna a la cua

Sense encert. Un gol de Toché a pilota aturada (19') ha condemnat els grana contra un Oviedo molt ordenat

oviedo 1 nàstic 0

OVIEDO:José Carlos; Christian, David, Verdés, José Fernández; Jon Erice (Óscar Gil, 93'), Lucas Torró; Susaeta, Michu, Linares (Nando, 83'); i Toché (Rocha, 75').NÀSTIC:Dimitrievski; Gerard Valentín, Suzuki, Djetei, Mossa; Xavi Molina (Madinda, 72'), Tejera; José Carlos (Álex López, 59'), Juan Muñiz, Lobato (Jean Luc, 59'); i Uche.GOLS:1-0 (19') Toché.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo (col·legi manxec).T.G.:als locals Toché, Susaeta, Verdés i Jon Erice; i als visitants José Carlos, Xavi Molina, Tejera i Cordero.PÚBLIC:13.615 espectadors.

El Nàstic acabarà la jornada d'avui cuer de segona A. El conjunt grana, que havia reaccionat les últimes jornades i havia abandonat fins i tot la darrera posició, hi ha tornat a caure després de perdre al camp de l'Oviedo, un rival endreçat, que n'ha fet prou amb una acció d'estratègia per marcar la diferència.

La clau del partit ha estat el gol de Toché en el minut 19. El punta del quadre asturià, sol com un mussol al segon pal, ha pogut rematar al fons de la xarxa un córner servit per Susaeta. Abans, el Nàstic havia estat valent i havia pressionat l'Oviedo, però sense la profunditat ni l'encert necessaris per obrir la llauna. Després de l'1-0 els de casa han controlat bé i, tret d'alguna incursió ofensiva grana, han sabut frenar les ambicions tarragonines. De fet, tot i que els de Vicente Moreno han tingut alguna rematada de mèrit, les ocasions més clares del partit han estat de l'Oviedo. Només les bones intervencions d'Stole Dimitrievski han evitat el segon gol de la tarda. La reacció del Nàstic, en tot cas, no ha arribat. El conjunt tarragoní, doncs, haurà d'alçar-se dissabte que ve contra el Rayo si vol abandonar el pou de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)