3a divisió FEF

Dualisme en estat pur

L'un o l'altre. El Peralada i l'Olot, els únics equips que han estat líders, s'han intercanviat el lideratge quatre vegades en les disset jornades jugades

El grup cinquè de tercera divisió ha tingut des de l'inici, l'agost passat, dos clars dominadors. El Peralada i l'Olot han demostrat a còpia de bon joc i, de retruc, de resultats, que són els principals candidats a disputar el play-off d'ascens i pujar a segona B. Tots dos, amb grans plantilles i bons pressupostos, han estat al capdamunt de la classificació en la majoria de les disset jornades disputades fins ara. I és que el Peralada i l'Olot han estat els dos únics equips del grup que han estat líders. Els de l'Alt Empordà no han caigut mai de la segona posició i han estat catorze jornades primers, mentre que els de la Garrotxa van ocupar la posició privilegiada en la segona setmana del curs i en la quinzena i setzena, just fins al darrer cap de setmana, en què amb l'empat al camp del Vilafranca (1-1), l'altre candidat de la part alta amb el permís dels dos conjunts gironins –els del Penedès van ocupar la segona posició entre la jornada 7 i la 9–, juntament amb la victòria del Peralada contra el Manlleu (3-0), va tornar a tenir el lideratge l'equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí. “És cert que ara ja tenim en el punt de mira estar a la part alta, però en aquest punt del campionat és anecdòtic tornar a ser líders. La nostra manera de treballar ha estat la mateixa sent primers que segons”, analitza l'entrenador del Peralada, Arnau Sala, que amb 41 punts, els mateixos que l'Olot, ocupa el primer lloc gràcies a la diferència de gols (+27 a +9).

Fi del triangular

El tram de calendari que ha enfrontat els tres primers classificats, el Peralada, l'Olot i el Vilafranca, s'ha saldat amb una victòria dels del Penedès al camp del Peralada (2-3) i dos empats entre olotins i empordanesos (1-1) i entre penedesencs i garrotxins (1-1); per tant, els vilafranquins han acabat amb quatre punts el triangular, l'Olot amb dos i el Peralada amb només un. L'escàs rèdit, però, no ha tret del tron el grup.

Jornada 1
Peralada (3 punts)
Segon: Olot (3 punts)
Jornada 2
Olot (6 p.)
Segon: Peralada (6 p.)
Jornada 3
Peralada (9 p.)
Segon: Palamós (7 p.)
Jornada 4
Peralada (12 p.)
Segon: Palamós (10 p.)
Jornada 5
Peralada (15 p.)
Segon: Olot (12 p.)
Jornada 6
Peralada (18 p.)
Segon: Olot (15 p.)
Jornada 7
Peralada (19 p.)
Segon: Vilafranca (16 p.)
Jornada 8
Peralada (22 p.)
Segon: Vilafranca (19 p.)
Jornada 9
Peralada (25 p.)
Segon: Vilafranca (22 p.)
Jornada 10
Peralada (28 p.)
Segon: Olot (24 p.)
Jornada 11
Peralada (28 p.)
Segon: Olot (27 p.)
Jornada 12
Peralada (31 p.)
Segon: Olot (30 p.)
Jornada 13
Peralada (34 p.)
Segon: Olot (33 p.)
Jornada 14
Peralada (37 p.)
Segon: Olot (36 p.)
Jornada 15
Olot (39 p.)
Segon: Peralada (37 p.)
Jornada 16
Olot (40 p.)
Segon: Peralada (38 p.)
Jornada 17
Peralada (41 p.)
Segon: Olot (41 p.)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)