3a divisió FEF

Abel atrapa Martí Gratacós

Rècord. El mig olotí va arribar en el matx contra el Vilafranca als 419 partits amb l'Olot

Abel Solé ja és llegenda viva de l'Olot. El migcampista garrotxí va jugar els darrers quinze minuts del duel que els olotins van disputar a Vilafranca (1-1). D'aquesta manera, Abel va arribar a la xifra de 419 partits oficials vestint la samarreta vermella de l'Olot, i va igualar Martí Gratacós, jugador de l'entitat entre les temporades 1973/74 i 1985/86. “Va ser un dia històric. Per a mi és un orgull arribar a aquesta xifra de partits amb el club que porto al cor. Espero que puguin ser molts més, però n'hi ha per estar molt satisfet d'haver arribat fins aquí”, comenta Abel Solé, que superarà i establirà un nou rècord en breu, a més de posar el llistó molt amunt i difícil de superar.

Abel es va formar a l'Olot i després d'un parèntesi al Peralada, entre el 2002 i el 2005, actualment encadena dotze cursos com a jugador olotí. De fet, Solé va tornar al club que més estima per enrolar-se al projecte de Joan Agustí, l'actual president de l'entitat garrotxina. Junts, el president i el migcampista han dut l'equip de primera regional a segona B, i enguany lluiten per tornar a aquesta última categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)