3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

El Sabadell B, molt més còmode a l'Olímpia

3a divisió. El tècnic, Ignasi Senabre, reconeix que la bona imatge i la victòria de diumenge passat contra el Júpiter van ser, en part, gràcies al bon estat de la gespa del municipal Olímpia

La darrera victòria contra el Júpiter (2-0) va constatar un fet que ha perjudicat el Sabadell B des del principi de temporada. L'estat del camp de l'Arraona-Merinals ha estat una rèmora per a un equip fet i treballat per tenir la pilota. La jornada passada, els arlequinats van jugar per primera vegada al municipal Olímpia, un camp estrenat l'any passat amb gespa nova de trinca, i van aconseguir la victòria i fent molt bon futbol.

El Sabadell B, encara cuer de la categoria, ha ofert mostres de millora en l'últim mes i mig. Però el gran salt el va fer amb la victòria de diumenge contra el Júpiter. “El camp on juguem habitualment no ens ajuda perquè les dimensions són petites i l'estat de la gespa és dolent. Triangular en curt allà és molt complicat”, reflexiona el tècnic, Ignasi Senabre. “Els partits es converteixen en partits de tennis i allà som inferiors per experiència i físic”, hi afegeix. “A Olímpia és on entrenem cada dia i l'estat de la gespa és molt bo”, diu. El club fins ara havia dit que la FCF no li permetia jugar a Olímpia perquè l'equipament no complia alguns requisits, però la setmana passada misteriosament hi va jugar.

Avui, a domicili

Després de l'empat entre el Manlleu i el Vilafranca de dijous, la divuitena jornada continua avui amb el partit que disputarà el Santfeliuenc (11è, 20 punts) contra el filial arlequinat (20è, 11 punts) a Les Grasses (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)