Cop d'efecte de l'Ascó

Quart lloc afermat. El conjunt verd, en estat de gràcia, va encadenar la quinzena jornada invicte en vèncer a casa un pes pesant com el Peralada

ascó 2 peralada 1

ASCÓ:Sergio López, Pato, Argilaga, Héctor, Socías, Peke, Gòdia, Guiu, Masqué (Gerard, 85'), Jordi Martí (Osado, 76') i Bertomeu (Jonatan, 65').PERALADA:Gianni, Chele, Vallho, Estellés (Javi Sánchez, 52'), Pablo Carbonell, Carbó, Víctor Alonso, Serrano (Djak, 73'), Boniquet, Coro i Keita (Draman Konaré, 61').GOLS:1-0 (1') Guiu. 1-1 (13') Boniquet. 2-1 (87') Gòdia.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:al local Socias i al visitant Djak.

L'Ascó viu en un núvol i ahir va quedar clar. El conjunt de Santi Castillejo va encadenar contra el Peralada, que arribava a la localitat de la Ribera d'Ebre com a líder, la quinzena jornada sense perdre. Els verds, més efectius que els visitants, van imposar-se amb un gol tot just començar i un altre en el tram final, i es consoliden així a la quarta posició, obrint forat respecte als perseguidors.

Les coses no podien començar millor per als interessos de l'Ascó, que en el minut u ja manava en el marcador. I és que, en la primera acció del partit, Guiu va obrir la llauna aprofitant una bona jugada del conjunt riberenc. L'alegria va durar tan sols dotze minuts. És el temps que va necessitar Boniquet per igualar el marcador. Abans de l'1-1, Jordi Martí va estar a punt de fer el 2-0, però va topar amb una gran intervenció de Gianni. L'equip de casa va acaparar el control de la pilota i les aproximacions a l'àrea, però li costava generar ocasions de perill significatives.

Després de la represa, la tònica no va canviar i l'Ascó ho seguia intentant. Val a dir, això sí, que d'arribades de perill, ben poquetes. De fet, semblava que l'1-1 seria el resultat definitiu en el marcador, però, a tres minuts del final, Gòdia va desfermar l'eufòria al municipal, ja que va marcar el gol de la victòria. Va ser un autèntic golàs, ja que el futbolista verd va sorprendre Gianni –avançat– amb un xut des de gairebé el mig del camp.

Ha estat un partit amb alternances, però, per ocasions, hem merescut guanyar
Santi Castillejo
entrenador de l'ascó
El partit ha estat molt igualat, però l'Ascó ha estat més eficaç davant de porteria