3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

L'Europa s'abona a l'1-0

Xavi Civil. El punta pratenc va tornar a ser decisiu amb una diana

EUROPA 1 PALAMÓS 0

EUROPA:Fer, Joel, Cano, Alberto Coch, Uri, Gueri, Fran Bea (Rojas, 84'), Rubi, Gonzalo i Xavi Civil.PALAMÓS:Manzano, Sergio Garcia, Cano, Ayala, Subi, Guillem Cornellà (Barrera, 81'), Serramitja, Agi, Jaume Duran, Ivan Garcia (Moha, 81') i Medina (Feixas, 59').GOLS:1-0 (76') Xavi Civil.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Als locals Civil, Uri i Gonzalo, i als visitants Ayala, Medina, Moha, Feixas i Barrera.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

Per primera vegada des de l'inici de la lliga, l'Europa va encarrilar dues victòries seguides després de vèncer per la mínima el Palamós. Xavi Civil, de nou, va ser l'autor de la diana escapulada, que s'ha abonat a la victòria per la mínima per sortir del pou.

La millora dels homes de Joan Esteve va quedar confirmada amb un partit molt seriós contra un Palamós inofensiu en atac. El problema pels escapulats, però, va ser el de sempre: la manca d'encert els va condemnar a patir fins que, després de diversos intents fallits, Civil va batre Manzano amb un xut potent i col·locat. Abans, l'Europa ho havia intentat amb insistència, sobretot en un gran darrer quart d'hora de la primera part. El Palamós, que va tenir l'única oportunitat clara en una rematada a boca de canó de Medina (12'), va resistir com va poder, i a partir del minut 50 semblava que tenia el partit relativament controlat. Però en el 76' Civil va tornar a marcar un gol decisiu i els escapulats van confirmar la seva dinàmica ascendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)