2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

El productor de gols

Víctor va enlluernar tothom a Elda: va fer tres assistències i va marcar el 0-3 directament en un servei de cantonada

“Va ser un dels millors partits que recordo haver fet”, diu

Diumenge passat, al nou Pepico Amat, hi va haver un futbolista que va acabar el partit entre l'Eldenc i el Badalona amb la sensació que havia fet una actuació d'aquelles que s'aproximen a la perfecció: Víctor Garcia. El mig escapulat, que es fa un fart de recórrer el carril esquerre, va estar inspiradíssim, va fer tres assistències i va marcar un gol olímpic, el 0-3, en la contundent victòria dels seus (1-4). Una actuació memorable que recordarà molt de temps. “Va ser un dels millors partits que he fet, perquè gairebé tot el que creava acabava amb perill, i vam tenir molta efectivitat”, afirma el futbolista de Sant Joan Despí, satisfet per com està aprofitant l'oportunitat que li va obrir la sanció de Musa: “M'estava costant entrar, perquè qui jugava ho feia molt bé, però he treballat per fer-ho i ara continuaré així per mirar de consolidar-me.”

El bon moment de Víctor coincideix amb el de l'equip, que és tercer i exhibeix solvència. És normal, doncs, que el vestidor del Badalona comenci a replantejar-se els objectius, si bé el missatge continua sent el de pensar a curt termini. “No havia estat mai en un vestidor tan ambiciós com aquest, en què cada diumenge es pensa només a guanyar”, diu el jugador de 22 anys, que repeteix el mantra de “centrar-se primer a salvar-se i pensar després en cotes més altes”. L'horitzó, en tot cas, és el futbol professional. Víctor, que ja va provar la segona A fa dos cursos amb el Tenerife –9 partits–, espera tornar-hi: “L'objectiu sempre és pujar categories, jo vull aprofitar l'oportunitat i veure si ens surt un bon any i passen coses positives.”

D'arguments per creure en el play-off, n'hi ha uns quants, i Víctor remarca el bloc i l'ambient que hi ha al vestidor: “El grup es boníssim i tot rutlla, ja que jugui qui jugui rendim bé. I això que hi ha hagut lesions d'homes importants.” Ara, amb l'horitzó de la inauguració del nou estadi, el jugador espera que la línia de l'equip no canviï: “A fora estem rendint molt bé i esperem fer-nos forts al nou camp.”

El perfil
Víctor Garcia (Sant Joan Despí, 31-05-1994) va arribar aquest estiu al Badalona procedent de la Pobla de Mafumet.
3
planters.
El mig va passar en l'etapa formativa pels tres filials més potents de Catalunya avui dia: el del Barça, el Cornellà i l'Espanyol.
328
minuts
va disputar a segona A amb el Tenerife, el curs 2014/15, quan era jugador del filial. Va jugar-hi 9 partits i va marcar un gol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)