2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

L'Espanyol no té rival

Dues cares. Els blanc-i-blaus surten, de moment, del descens gràcies a un contundent triomf que deixa tocat el Sabadell pel resultat i per la imatge

ESPANYOL B 3 SABADELL 0

ESPANYOL B:Andrés, Pipa, Soria, Antonio Cristian, Iago, Álex López (Lluís, 77'), Marc Navarro, Borja, Cristo (Latou, 72'), Bermejo i Pibe (Rivas, 45').SABADELL:Jokin, Lucas (Pastells, 70'), Verdú, Juanjo, Manu, Poln (Javi, 83'), Gaspar (Txomin, 83'), Jordi, Migue, Ian i Gai.GOLS:1-0 (13') Álex López. 2-0 (25') Marc Navarro. 3-0 (63') Marc NavarroÁRBITRE:González González.T.G.:als locals Bermejo i Soria; i als visitants Lucas i Pol.PÚBLIC:Prop de 600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L'Espanyol B va tancar la primera volta i el 2016 sumant tres punts d'or per poder sortir de la zona de descens momentàniament, en espera del que faci el Llagostera aquest matí en la seva visita al Prat. Els de David Gallego van ser àmpliament superiors a un Sabadell insípid i difuminat que ahir va quedar molt tocat per la sensació d'inferioritat i per la contundència del resultat.

L'Espanyol B va ser l'amo i senyor del partit des del primer minut fins a l'últim, amb un inici fulminant. Passats vint-i-cinc minuts de partit el conjunt de David Gallego va arribar a avançar-se en el marcador per partida doble. Primer va ser Álex López després de transformar un penal que va cometre Manu sobre Cristo, i més endavant Marc Navarro va rematar al fons de la porteria un córner des de la dreta. L'única reacció del Sabadell va arribar a partir d'un xut tou de Gaspar des de la frontal de l'àrea que Andrés va aturar sense problemes.

En la segona meitat va seguir el monòleg del filial blanc-i-blau, que inclús va disposar d'una oportunitat claríssima per fer el 3-0, però Marc Navarro no va estar encertat. En la jugada següent, l'extrem local no va perdonar i va marcar el tercer amb un gran xut des de gairebé vint metres que va superar un Jokin avançat. Per la seva banda, el conjunt arlequinat seguia sense idees i imprecís en defensa, intentant crear perill amb les internades de Gai Assulin. L'Espanyol B va mostrar-se molt sòlid en defensa, i fins i tot Marc Navarro va buscar el seu hat-trick particular en diverses ocasions, un premi que finalment no va aconseguir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)