3a divisió FEF

El Vilafranca cedeix terreny

Empat a casa. La igualada contra l'Ascó l'allunya del primer lloc

VILAFRANCA 1 ASCÓ 1

VILAFRANCA:Kilian, Fonta, Castillo, Medina, Víctor Oribe, Josu (Jordi Oribe, 76'), Josep Díez, Óscar (Munta, 80'), Aday (Triguero, 84'), Via i Guzmán.ASCÓ:Sergio López, Pato, Socías, Héctor, Argilaga, Artur, Peque, Masqué (Osado, 70'), Bertomeu (Jonathan, 67', Gerard, 84)), Guiu i Jordi Martí.GOLS:1-0 (58') Aday. 1-1 (79') Guiu.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla. als locals Víctor Oribe, Aday i Munta; als visitants Socías, Héctor i Bertomeu.PÚBLIC:200 espectadors al municipal de Vilafranca.

L'exigent compromís que tenia el Vilafranca a casa contra l'Ascó va acabar en taules. La igualtat entre els dos equips, dos dels que han mostrat més nivell durant la primera volta es va mantenir durant tot el matx malgrat que els de Castillejo, que continuen imbatuts des de la jornada 3, van haver d'esperar fins al final per empatar. El Vilafranca, amb el seu quart empat consecutiu, s'allunya un punt més del líder.

Durant el primer temps, cap dels dos equips va imposar el seu joc. Les ocasions, a causa del respecte entre els dos rivals, van escassejar. En el segon temps, en canvi, la tendència del matx va canviar bona part pel gol local. Aday va estar molt atent en el segon pal en una jugada després d'un córner anticipant-se a la defensa per avançar al seu equip. La reacció de l'Ascó no va arribar fins al tram final en què Guiu es va trobar la pilota preparada per marcar quan Kilian, en el seu intent d'aturar una pilota, va deixar-la morta dins de l'àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)