3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

25 punts, l'objectiu del Manlleu en la segona volta

3a divisió. Després d'haver superat el sotrac inicial, els de Miquel Muñoz no es conformen amb haver acabat la primera meitat de la lliga fora del descens

El Manlleu no vol patiments ni ensurts en la zona baixa. El conjunt quadribarrat ho va passar malament en el primer terç de lliga –la primera victòria no va arribar fins a la jornada 12– però s'ha recuperat fins al punt de ser ara fora del descens. Però, amb això, no n'hi ha prou. Els de Miquel Muñoz s'han posat com a objectiu en la segona volta obtenir 25 punts i, d'aquesta manera, assegurar-se la permanència tal com Déu mana.

El Manlleu afronta la segona meitat satisfet de la feina feta fins ara, però encara amb diversos aspectes a millorar. Els de Miquel Muñoz han aconseguit tretze punts en les últimes vuit jornades, un bon punt de partida per al segon tram de temporada. “Hem tingut un nivell competitiu alt. Hem millorat en això a partir de la jornada cinc, però encara queda molt per fer. Encara no estem tranquils”, diu Miquel Muñoz, entrenador del Manlleu. “Amb 19 punts en una volta no n'hi ha prou. Haurem de fer 25 tenint en compte els rivals i la lluita que hi haurà en la part baixa”, hi afegeix el tècnic.

Els osonencs han arribat al descans de la primera volta després de dos resultats positius contra dos galls de la categoria (a Olot, 1-1, i contra el Vilafranca, 0-0). “Ha estat tot un procés. El partit contra l'Europa va ser un punt d'inflexió per a nosaltres, també vam canviar el sistema i tot ha anat molt millor”, explica Muñoz que va introduir un nou esquema amb tres centrals: “Hem combinat el 3-5-2 i el 3-4-3 i amb tots dos els jugadors s'han sentit còmodes. La configuració de la plantilla ens ha portat a apostar per això.” La millora del Manlleu també s'entén per l'arribada d'algunes incorporacions, com ara Aroca i Manu d'Andrea, a més de la repesca del porter Iván González, tot i que la intenció del club és que no siguin els últims canvis. L'equip busca ara almenys un jugador i dos al màxim per tancar la plantilla: la prioritat és un migcampista.

LES REACCIONS

Amb 19 punts en una volta no n'hi ha prou. N'haurem de fer 25 si tenim en compte els rivals i la lluita
Miquel Muñoz
entrenador del manlleu

Les baixes, un maldecap continu

El Manlleu ha hagut d'afrontar diverses baixes molt importants. Manel Sala –només ha jugat 28 minuts en 13 partits–, Jandro –inèdit els últims 12 partits– i Trulls –lesionat des del novembre– són tres pilars de l'equip dels quals no s'ha pogut disposar regularment. Tots tres, però, són en la recta final de la recuperació, ja que Sala i Trulls entraran progressivament en els plans de l'equip a partir d'ara i Jandro estarà recuperat a final de gener. “Són grans jugadors, però s'ho hauran de guanyar perquè l'equip fins ara ha funcionat”, reconeix Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)