3a divisió FEF

Encallats en la igualada

3a divisió. El Vilafranca suma cinc empats consecutius, però es manté còmodament tercer

Consolidat des de fa jornades com la tercera via en un campionat dominat pel Peralada i l'Olot, el Vilafranca viu, segurament, el moment més delicat del curs. Tot i que no perd, fa cinc setmanes que no guanya i, després de cinc empats consecutius, ha vist com els seus perseguidors se li acostaven.

De fet, si haguessin mantingut el ritme del primer tram del campionat, els d'Ivan Moreno s'haurien col·locat en la lluita per la primera posició, ja que els dos equips capdavanters han tingut també una petita davallada de resultats. Però ha estat tot al contrari: els del Penedès segueixen en terra de ningú en una còmoda tercera posició, però amb l'Ascó amenaçant a només sis punts, una distància que havia arribat a ser de deu.

Contra el Santfeliuenc (Les Grasses, avui, 18 h), un equip que només ha guanyat dos partits a casa, el degà penedesenc té una bona oportunitat de tornar al camí del triomf i esvair tots els dubtes de cop. Òscar Hernando i Eric Via seran baixa per sanció per part quadribarrada –tots dos van veure la cinquena groga en el partit contra el Júpiter–, i el Santfeliuenc té les baixes de Cuadras, Charly, Guille, Maldonado i Joserra, per lesió, i Alberto, per qüestions laborals. “No m'agrada que el Vilafranca hagi arribat a aquest partit amb tants empats. Això vol dir que estan a prop de guanyar”, explica l'entrenador del Santfeliuenc, Andrés González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)