3a divisió FEF

El protagonista a 3a divisió

Un context per brillar

Víctor Bertomeu va marcar un doblet i, amb vuit gols, ja ha superat el seu millor registre a tercera

“El fet de jugar un altre cop d'extrem i tenir bons assistents em beneficia”, afirma

Víctor Bertomeu ha trobat vora l'Ebre, el riu que l'ha vist créixer, un lloc idoni per tornar a gaudir del futbol. Fa dos anys va viure moments complicats, ja que després d'una bona temporada a la Pobla i d'haver picat pedra per fer el salt al Nàstic, amb el qual s'entrenava habitualment i va jugar en dos partits a segona B, va veure com el doble ascens, del filial i el primer equip, li tancava les portes de la continuïtat al club tarragoní. “Va ser dur acabar contracte a la Pobla i veure que no continuaria, en un moment en què tu tens perspectives de fer el salt a una categoria més alta”, explica l'ampostí, que va tancar una etapa de quatre cursos al filial del Nàstic però en va obrir una de nova a Ascó: “Vaig veure que el projecte era seriós i ho vaig acceptar amb il·lusió.”

Del seu fitxatge pel club verd fins ara ha passat una temporada i mitja en què el rendiment del veloç extrem –a la Pobla li van posar el sobrenom de la Bala de l'Ebre– ha anat creixent. Diumenge passat, per exemple, Bertomeu va marcar dos dels tres gols de l'Ascó i, amb vuit dianes, ja ha millorat el seu millor registre a tercera, que eren set gols (2013/14). La clau del bon moment, explica, és el context. D'entrada, viu el futbol d'una altra manera. Se'l pren de forma seriosa, però relativitza: “Ara, més que posar-me horitzons, el que faig és passar-ho bé i disfrutar. Carpe diem.” A això, s'hi ha de sumar que juga més alliberat, com a extrem, i la proposta de Santi Castillejo el beneficia: “Torno a estar en posicions ofensives, on em sento més còmode –l'últim any a la Pobla va jugar de lateral–, i a l'equip tenim bons passadors, que m'ho faciliten tot.”

Ambició a la Ribera d'Ebre

En el seu segon any a Ascó, Víctor Bertomeu ha vist com l'equip ha tornat a la senda del bon rendiment i és quart, batallant per jugar el play-off. “Santi Castillejo ha trobat la tecla, estem tots molt motivats, tant qui juga com qui no, i això s'està veient cada setmana”, afirma el futbolista ampostí, que creu que la lluita per jugar la fase d'ascens serà molt disputada. “Hi haurà garrotades per la tercera i la quarta posició i seran fortes”, explica Bertomeu, que veu l'Ascó molt ben preparat per presentar batalla: “Tenim un bloc boníssim i estem molt centrats.”

El perfil
Víctor Bertomeu (19-10-1992) va formar-se a l'Amposta, el club de la seva ciutat, fins que quan era juvenil va recalar al Nàstic. Després d'acabar l'etapa de formació va jugar quatre anys a la Pobla, fins que el 2015 va fer cap a l'Ascó.
16
anys
feia Bertomeu el dia en què va debutar a tercera divisió. Va ser el 19 d'octubre del 2008, en un Blanes-Amposta (1-3). Va entrar al camp en substitució d'Edén.
29
gols
ha marcat l'ampostí en lliga a tercera: 15 en quatre temporades a la Pobla i 14 en un curs i mig a l'Ascó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)