3a divisió FEF

Malagón, l'extrem escollit

3a divisió. L'Olot incorpora Alberto ‘Tito' Malagón, l'home de banda desitjat pel tècnic, Ramon Calderé. El futbolista té experiència a segona B i arriba de l'Internacional de Madrid, de tercera

L'Olot va anunciar ahir el fitxatge, fins al 30 de juny que ve, de l'extrem esquerre Alberto Tito Malagón, procedent de l'Internacional de Madrid, del grup setè de tercera. Ramon Calderé, l'entrenador del conjunt garrotxí, ja té el desitjat extrem, contrastat a segona B, amb habilitats notables en l'un contra un i amb profunditat. Amb 29 anys i nascut a Alcalá de Henares, Tito Malagón és tot un rodamon del futbol. Sortit del planter del club de la seva ciutat, l'atacant va arribar a jugar amb el primer equip, l'Alcalá (2a B), i el Rayo B (2a B). Des del club madrileny va fitxar pel Gandia (2a B), el Carabanchel, l'Admira Wacker d'Àustria, va tornar a l'Alcalá (2a B), va jugar al Marino de Luanco (2a B), al Hradec Králové de Txèquia i, el curs passat, al Fuenlabrada (2a B), el seu darrer equip en la categoria de bronze. Enguany Malagón ha començat el curs amb l'Internacional, novè del seu grup, a dos punts del play-off, però ha acceptat l'oferta de l'Olot, que reforça així una plantilla que havia quedat massa reduïda amb les marxes de Litus i Sergi Amargant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)