Territorial

El Farners no en té prou

1a catalana. El conjunt dirigit per Nacho Castro passa el millor moment del curs amb quatre victòries seguides. Els gironins intentaran continuar la bona ratxa en la visita del Sants (16 h)

El Farners està en ratxa, però en vol més. El conjunt dirigit per Nacho Castro passa el millor moment de la temporada després d'enllaçar quatre victòries, cosa que ha catapultat l'equip fins a la quarta posició amb 28 punts. De fet, el Farners ha sumat més punts en la sèrie actual de sis partits sense perdre (16 punts dels últims 18 en joc) que no pas en la resta del campionat, una progressió ascendent que ha situat els de Santa Coloma en una posició privilegiada, a només tres punts del líder (l'Horta) i a un del segon (l'Andorra). Però el Farners no en té prou i avui intentarà allargar la dinàmica positiva en la visita del Sants (a les 16 h), precisament l'equip que està per sota seu en la taula com a cinquè classificat amb 27 punts.

“Estem en un bon moment, en una situació idònia, molt a prop dels 42 punts que volem per assegurar la permanència. Hem de recordar que som un dels equips amb menys pressupost de la categoria, cosa que encara té més mèrit, però la clau d'aquest grup és que competeix molt bé contra tothom, els jugadors tenen confiança i es veuen capaços de tot”, comenta l'entrenador, Nacho Castro.

El Lloret, també avui

A més del Farners, avui també entrarà en joc el Lloret, que rebrà la visita del Manresa (a les 16 h) amb l'objectiu de tallar una mala ratxa de quatre partits sense guanyar. D'altra banda, el Girona B i el Llagostera B jugaran demà, els primers a casa contra el Ripollet (a les 16 h) i el filial llagosterenc al camp del Tona (a les 11.45 h).

LES REACCIONS DEL ‘MISTER'

La clau d'aquest grup és que competeix molt bé contra tothom, els jugadors tenen confiança i es veuen capaços de tot

LA RATXA

16
punts
dels últims 18 en joc ha sumat el Farners, quart classificat amb 28 punts, a només 3 del líder (l'Horta) i a 1 del segon (l'Andorra)
Hem de recordar que som un dels equips amb menys pressupost, cosa que encara té més mèrit
Nacho Castro
entrenador del farners
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)