2a divisió FEF

La reacció es forja a domicili

Barrera psicològica. El Lleida i el Sabadell, en ple moviment en el mercat de fitxatges, afronten dos duels exigents a domicili, clau per als dos conjunts si volen reaccionar

Si els 45 punts s'han convertit en el número màgic per al Lleida i el Sabadell, tots dos equips necessiten punts a fora de casa per apropar-s'hi tan aviat com sigui possible. Els blaus i els arlequinats estan en la part mitjana de la classificació, però romanen més a prop del descens que de la promoció d'ascens, l'objectiu inicial de les dues entitats. Si volen deixar de mirar enrere i evitar patiments, necessiten sumar en territori hostil amb assiduïtat.

Els blaus arrosseguen el problema a domicili des del principi de lliga, ja que no han estat capaços de guanyar encara de visitant. Al davant, hi tindran un rival que ara mateix és directe, l'Hospitalet, que arriba després d'alguns resultats dubtosos però amb un bon to en el seu nivell de joc. Serà un partit molt exigent. Els arlequinats, en canvi, tenen un repte de nota: visiten el Rico Pérez. “Està tot tan igualat que cada vegada que guanyes, et reivindiques. I si és contra l'Hèrcules i fora de casa, encara més”, explicava José Solivelles.

Tots dos equips estan en un moment decisiu en la temporada, no només en el terreny de joc, sinó també en els despatxos. “Necessitem gent de banda, en les dues bandes, que ens doni una mica més de profunditat de la que tenim”, explica el tècnic del Lleida, Gustavo Siviero, que assumeix les dificultats del mercat d'hivern: “No pots portar el millor futbolista de l'equip que sigui perquè està jugant, així que no és fàcil fitxar en aquest mercat”, afegeix el preparador argentí. El Sabadell, en canvi, es va quedant sense jugadors, però, en canvi, la secretaria tècnica no fitxa al mateix ritme (dues altes i cinc baixes, més Yeray i Jordan Gaspar, que tenen la porta oberta i avui no jugaran). “No ho sé. Jo em dedico a entrenar, sobre els fitxatges heu de preguntar al director esportiu”, va dir el tècnic José Solivelles, consultat per les absències.

BADALONA
Alineació:
Morales; Grima, Robusté, Coch, Moyano, Musa; Toni Lao, Maestre; Iván Agudo, Oliva i Víctor Garcia.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Masó, Diego, Samu, Valentín, Vivi, Colorado o Quesada, Rubén Martínez, Gavilán, Rafa Jordà i Manel.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta; Jordan Sánchez, Viale, Pol Moreno, Verdú; Adri Díaz, Jordi López; Max, Peláez, Migue; i Borjas.
AE PRAT
Alineació:
Toni Texeira; Dot, Lario, Ricarte, Fede Bessone; Barnils, Putxi; Padilla, Del Moral, Ignacio; i Óscar Muñoz.
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Sierra, Borja, Lulu, Ñoño; Pep Caballé, David Garcia, Marc Caballé, Lucas; Enric i Ahmed.
LLEIDA
Alineació:
Campos; Rubio, Andriu, Max, Quintillà; Tobella, Indiano, Valiente, Cristian Fernández; Moreno i Casares.
GAVÀ
Alineació:
Craviotto; Peque, Mario, Jordi César, Franquesa; David Jiménez, Pla, Reche, Camps; Sascha i Boris.
ESPANYOL B
Alineació:
Rubén; Sòria, Indias, Antonio Cristian, Granados; Álex López, Borja, Pipa, Rufo, Rivas; i Bermejo.
L'HOSPITALET
Alineació:
Dani Mallo, Sergi Juste, Hostench, Selvas, Savall, Marc Castells, Carlos López, Teo, Higón, Rubio i Salinas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)