Territorial

El Girona juga avui el duel ajornat al camp de la Damm (16 h)

Divisió d'honor juvenil. El conjunt dirigit per Àlex Marsal, vuitè amb 29 punts, enllaça nou jornades sense conèixer la derrota

El Girona juvenil disputarà avui (a les 16 h) el partit que tenia ajornat al camp de la Damm corresponent a la jornada 18 (el canvi de gespa del Feliu i Codina va ser el motiu de l'ajornament). El conjunt gironí, dirigit per Àlex Marsal, arriba al partit en una bona dinàmica, i és que encadena nou jornades sense conèixer la derrota (19 punts de 27). El Girona, instal·lat en una còmoda vuitena posició en la taula amb 29 punts, visitarà el camp del cinquè classificat (33 punts), un equip que no passa pel seu millor moment després d'haver perdut els últims dos partits. En el duel de la primera volta, el Girona es va imposar per 3-1 a Vilablareix.

Serà el primer dels dos partits que jugaran els gironins aquesta setmana, ja que diumenge rebran la visita de la Unificació Bellvitge (a les 12.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)