3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Inspiració per ressorgir

Roberto Camacho encadena tres jornades marcant gols bàsics perquè el Vilassar guanyi i surti de baix

El vallesà ha fet 6 dianes, que s'han traduït en 7 punts per al seu equip

De no guanyar a vèncer gairebé per costum. Aquest ha estat el canvi de rutina del Vilassar des que, a principis de desembre, va trencar una ratxa nefasta amb una victòria molt ajustada al camp del Sant Andreu. Abans d'aquell partit, els maresmencs eren penúltims i pintaven bastos. Ara, en canvi, són tretzens i estan 6 punts per sobre de la zona de descens. Un canvi radical que se sustenta en uns quants arguments. Un dels principals és la inspiració de l'atacant Roberto Camacho. El vallesà encadena tres jornades marcant gols determinants, ja que han servit per guanyar. Els càlculs són senzills: gràcies a aquestes tres dianes, el Vilassar té 6 punts més, al qual també se li pot adjudicar un punt extra del gol que va fer fa tres mesos a Castelldefels, que va servir per empatar.

“Estic molt content amb tots aquests gols, tant en l'aspecte personal, perquè sempre reforça, com en el col·lectiu, ja que l'equip els necessitava”, explica, satisfet, el futbolista del Vilassar, que creu que l'última victòria al camp del Peralada reactiva encara més la moral de l'equip: “Això t'anima i demostra que no has de tenir complexos davant de ningú, que aquesta categoria és molt igualada.” Camacho, amb tot, acumula ja 6 gols, dos més que en tot el curs passat al Santboià, a primera catalana. Ha recuperat les sensacions. “L'any passat no va ser gaire bo, em va faltar regularitat, perquè no tenia continuïtat i les lesions no hi van ajudar, però enguany el Manel Moya m'ha donat molta confiança i ho estic notant”, explica el jugador de 32 anys, que no es posa cap fita golejadora: “No m'obsessiona marcar una quantitat determinada de gols, penso més en el rendiment col·lectiu. A més a més, això també depèn molt de la posició on jugui. Ara estic marcant més perquè trepitjo més l'àrea, ja que jugo més avançat, de davanter o mitjapunta, quan al principi ho havia fet de més endarrerit.”

A banda de la seva inspiració, Roberto Camacho destaca un altre factor que ha permès al Vilassar ressorgir. “Manel Moya ha endevinat la tecla, ara juguem amb un 4-4-2 amb joc interior i els laterals recorrent el carril, i ens està anant molt bé”, diu l'atacant, que confia en la permanència: “Estem bé i amb la moral pels núvols, però hem de tenir regularitat en la segona volta per salvar-nos. Amb la competitivitat que hi ha no serà fàcil.”

El perfil.
Roberto Camacho (Cadis, però de petit es va traslladar a viure a Santa Perpètua de Mogoda, 30-12-1984) és un rodamon del futbol.
14
equips
han tingut Camacho a les seves files: Sabadell, Espanyol B, Cartagena, Figueres, Màlaga B, Saragossa B, Guadalajara, Mataró, Mollet, Castelldefels, Vilanova, Europa, Santboià i Vilassar de Mar.
11
gols
és el millor registre golejador de l'atacant vallesà a tercera. Va ser amb el Vilanova (2011/12).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)