3a divisió FEF

Feixas canvia el Palamós per la Jonquera

Sorpresa. El davanter (dos gols en 20 partits) deixa el club palamosí, que va presentar els dos nous fitxatges: Akrong i Zanetti

El Palamós ja té la plantilla perfilada per al que queda de curs. El club palamosí va presentar ahir els dos últims fitxatges, el central Jacob Akrong i l'atacant Nicolás Ezequiel Zanetti, dues incorporacions que van anar acompanyades de la baixa d'Aleix Feixas. La sortida del davanter és, en part, una sorpresa, ja que, tot i el seu discret rendiment d'aquesta temporada (dos gols en 20 partits de lliga), va ser fitxat durant el passat mercat d'hivern procedent del Peralada en un moviment tan polèmic com beneficiós per al Palamós, ja que el davanter va anotar nou gols en 20 partits i es va convertir en una peça clau dins l'equip. Aquest curs, però, Feixas ha perdut protagonisme en el conjunt dirigit per Joan Mármol i ara l'intentarà recuperar a la Jonquera, que ja el volia a l'estiu.

VOLIA MÉS MINUTS

Aleix Feixas va demanar sortir del Palamós i la Jonquera, que ja el volia a l'estiu, reforça l'atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)