3a divisió FEF

Què li passa al Vilafranca?

3a divisió. El conjunt penedesenc, que va firmar un inici de curs d'ensomni, suma set jornades sense guanyar i ha vist com l'Ascó l'ha superat en la tercera posició de la classificació

La primera volta havia confirmat el Vilafranca com l'alternativa als dos grans dominadors de la categoria, però després de dos mesos sense guanyar la perspectiva és ben diferent al Penedès. El conjunt quadribarrat suma set jornades sense vèncer –cinc empats i dues derrotes– i ha vist com l'Ascó l'ha foragitat de la tercera posició.

“Mantenir la dinàmica del principi era impossible”, explica el tècnic vilafranquí, Ivan Moreno, convençut, però, que l'equip sortirà aviat del mal moment: “Veient l'actitud dels jugadors, tinc la certesa que tornarem a guanyar aviat. No recordo marxar tan satisfet d'una derrota com en l'últim partit contra l'Europa.” I és que després d'una primera part en què els escapulats es van situar 0-2, el Vilafranca va reaccionar i, amb deu homes, va tenir oportunitats per capgirar el marcador. “Estem en un moment en què tot ens surt malament i ens sentim incòmodes, però, dins la preocupació, estem tranquils”, hi afegeix Oribe, una de les estrelles d'aquest Vilafranca.

Per a tots dos protagonistes, hi ha diverses raons per explicar el mal moment de l'equip, encara que totes es troben dins dels paràmetres de la normalitat. “Ja sabíem que passaríem per algun moment així”, confessa el mitjapunta. “Toca remar de nou tots junts. No és que haguéssim deixat de fer-ho, però inconscientment de vegades et relaxes”, hi afegeix Moreno, conscient que l'equip ha perdut el coixí de punts que tenia respecte als seus perseguidors: “Hi ha equips que venen forts per darrere i que se sumaran a la lluita, però tinc jugadors amb prou qualitat per capgirar la situació.”

Deixant la mala dinàmica a banda, però, l'objectiu continua sent el mateix: repetir la promoció d'ascens.

La mateixa il·lusió

“La intenció és aixecar-nos i fer una segona volta tan bona com la primera”, diu Oribe, que veu en l'equip les mateixes ganes i la mateixa il·lusió que la temporada passada: “Hem fitxat gent més madura i experimentada, però al final el que importa són les ganes, i això no ha canviat.” “Potser hi ha més pressió externa, però dins el vestidor no ha canviat res; la primera volta que hem fet ho demostra”, sentencia Ivan Moreno.

LES FRASES DELS PROTAGONISTES

Veient l'actitud dels jugadors, tinc la certesa que tornarem a guanyar aviat. No recordo marxar tan satisfet d'una derrota com en l'últim partit
És clar que hi ha coses a corregir, però mantenir la dinàmica del principi era impossible
Ivan Moreno
entrenador del vilafranca

SUPERATS

Vilafranca-Castelldefels
1-1
Vilafranca-Olot
1-1
Manlleu-Vilafranca
0-0
Vilafranca-Ascó
1-1
Vilafranca-Júpiter
1-1
Santfeliuenc-Vilafranca
2-0
Vilafranca-Europa
1-2
Les xifres
5 EMPATS 2 DERROTES 5 GOLS MARCATS 8 GOLS ENCAIXATS
Ja sabíem que viuríem algun moment així. Toca aixecar-se, però estem tranquils
Víctor Oribe
jugador del vilafranca
17
Jornades
feia que el Vilafranca es trobava entre els tres primers: ara el tercer és l'Ascó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)