2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Una inauguració rodona

Festa completa. El Badalona s'imposa amb solvència a l'Espanyol B en l'estrena del seu nou estadi i s'aferma a la zona de privilegi. Iván Agudo, de penal, va fer l'únic gol del partit (34')

badalona 1 espanyol b 0

BADALONA:Morales; Robusté, Aleix Coch, Moyano; Fran Grima, Maestre, Sandro, Víctor García; Iván Agudo (Parera, 71'), Moha (Iván Guzmán, 71') i Gerard Oliva (Bruno Vinicius, 85').ESPANYOL B:Andrés; Iago, Lluís, Antonio Cristian; Pipa (Cristo, 75'), Borja, Álex López, Aitor (Rivas, 57'); Carles Soria, Rufo (Mickael, 84') i Bermejo.GOLS:1-0 (34') Iván Agudo, de penal.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Parera, Gerard Oliva, Aleix Coch i Víctor Garcia; i als visitants Antonio Cristian i Iago.PÚBLIC:uns 4.000 espectadors.

Va ser una inauguració com Déu mana. Després de dues dècades esperant un nou estadi, el Badalona va estrenar per fi la seva nova casa i ho va fer de la millor manera: amb un triomf tan ajustat com just que el consolida encara més en la zona de play-off. Els escapulats en van fer prou amb un gol de penal d'Iván Agudo en la primera part i amb la solvència defensiva en la segona per amarrar la victòria. Tot plegat, davant de 4.000 espectadors. Demanar més, difícil.

Amb un camp nou de trinca, que feia goig ja que estava gairebé ple –un fet rar en el món de la segona B–, l'interès en els primers minuts va estar més a la graderia que a la gespa. Era més entretingut contemplar els detalls de l'estadi nou que no pas el partit. Els dos conjunts van plantar-se amb un dibuix similar, amb la defensa de tres homes reforçada per dos carrilers, i d'entrada no es van veure ocasions. Les primeres aproximacions, en tot cas, van ser d'un Badalona més ambiciós. Qui va avisar Andrés va ser Moha, però, primer, la seva rematada de cap forçada es va perdre per sobre la porteria i, després, el porter blanc-i-blau va blocar atent. Aquestes dues accions van ser el preludi de l'1-0, que va arribar des dels onze metres després que Antonio Cristian fes caure Robusté dins l'àrea (33'). Iván Agudo va prendre la responsabilitat i va obrir la llauna amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast d'Andrés. Segurament en aquell moment no hi va caure, però el mig ofensiu castellonenc acabava de fer una diana històrica que va fer que l'Espanyol B s'espavilés. Així, els de David Gallego es van començar a plantar amb més regularitat al voltant de l'àrea rival. Els va mancar, això sí, el punt de clarividència que cal per igualar el marcador.

S'imposa la solidesa

L'Espanyol B va demostrar que tenia fam després de la represa i va saltar al terreny de joc amb la consigna de buscar amb més insistència la porteria de Morales, recuperant el seu dibuix habitual. El Badalona, però, és un equip amb molt ofici i rigor defensiu, així que les intencions del filial es van quedar en això, intencions. Les millors ocasions, de fet, va tenir-les l'equip local. Als de Manolo González els va mancar inspiració i ni Moha, amb un xut a boca de canó massa alt, ni Moyano, amb una gran rematada de cap, ni tampoc Bruno, amb un un contra un que va refusar bé Andrés, van arribar a ampliar la diferència. El segon gol ja no va fer falta, però, ja que l'Espanyol B amb prou feines va inquietar els escapulats, que estrenen una nova etapa de la millor manera possible. I és que el Badalona va ser l'únic equip de la zona d'ascens que va guanyar aquesta jornada. La candidatura es confirma.

Estic satisfet amb la feina que fem, que hàgim perdut no és just, però ens ha faltat encert
David Gallego
entrenador de l'espanyol b
M'alegra l'estrena del camp i la resposta de públic, sobretot pels jugadors i el ‘presi'
Manolo González
ENTRENADOR DEL BADALONA
El més important avui era guanyar i fer-ho oferint una bona imatge i hem complert. A més a més, hem ofert molt bones sensacions

L'afició respon massivament en l'estrena

El Badalona va viure ahir un dia històric i va obrir l'anhelat nou estadi a la ciutat, ja que durant el matí qui ho va desitjar va poder visitar les noves instal·lacions. La resposta en el partit també va ser contundent: l'estadi, amb capacitat per a 4.170 espectadors, gairebé va omplir-se i uns 4.000 seguidors van assistir al Badalona-Espanyol B, una xifra que quintuplica de llarg l'assistència que hi ha hagut habitualment a la travessera de Montigalà. En els primers minuts de partit, de fet, van produir-se algunes cues d'aficionats, que es van haver de reubicar per evitar que n'hi hagués de plantats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)