Els suplents animen l'empat entre dos aspirants a la salvació

Des de la banqueta. Abel Rita i Manel Sala signen les dianes de la igualada

manlleu 1 europa 1

MANLLEU:Aroca, Ot, Mate (Fredi, 71'), Ivan, Seuma (Manel Sala, 79'), Trulls (Aumatell, 79'), Martí Soler, Manu, Abde, Marc García i Pol Coll.EUROPA:Fer, Joel Marín, Rojas, Cano, Uri, Javi Iglesias (Rita, 67'), Civil, Dani Pujol (Campoy, 85'), Rubén, Fran Bea (Gueri, 67') i Varona.GOLS:0-1 (69') Rita. 1-1 (80') Sala.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.Seuma i Abde; als visitants Uri i Civil.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal de Manlleu.COMENTARI:L'Europa i el Manlleu van deixar escapar l'oportunitat de posar distància respecte a la zona de descens. L'empat no serveix a cap dels dos equips, que van tenir a prop el triomf. Hi van col·laborar les dianes de dos jugadors suplents, Abel Rita i Manel Sala, que van animar el matx a partir del descans. El primer temps va ser de domini visitant. L'Europa va disposar de tres oportunitats rellevants però Aroca va evitar els gols. En el segon temps, el partit es va revolucionar a partir dels canvis. El local Iván va tenir dues ocasions per marcar però va ser Rita que va aprofitar un refús del porter rival. A deu minuts del final, en una falta, Miquel Muñoz va fer entrar Manel Sala, que la va servir i la va enviar al fons de la porteria. Al final, els osonencs van pressionar però es van quedar amb les ganes per culpa de l'actuació del porter Fer, que va ser providencial.